#9 Mauro Icardi

sahada koşmayan maça girince kaptanlık pazubendi için koşan birine ihtiyacımız yok
yav zaten adamın futbolla çok alakası kalmadı ama bi kaptana takım ve hoca saygı duyuyorsa gayet de iyi kaptandır, o durumda ortalığı karıştıracak bi ton yıldız oyuncu vardır, zaten şişkoydu diyip haksızlık etmeye gerek yok

yav zaten adamın futbolla çok alakası kalmadı ama bi kaptana takım ve hoca saygı duyuyorsa gayet de iyi kaptandır, o durumda ortalığı karıştıracak bi ton yıldız oyuncu vardır zaten şişkoydu diyip haksızlık etmeye gerek yok
bir şey demedik ki zaten gitmesi gerekiyordu gitti ardından efsane deniliyor gs paylaşımı bile yapmamış
benim için bir kıymeti yok bu herifin kendisine de saygı duymayan ve takıma da duymayan biri uzatmaya gerek yok yani

bir şey demedik ki zaten gitmesi gerekiyordu gitti ardından efsane deniliyor gs paylaşımı bile yapmamış
benim için bir kıymeti yok bu herifin kendisine de saygı duymayan ve takıma da duymayan biri uzatmaya gerek yok yani
e ben de kıymetsiz görmenin haksızlık olduğunu söylüyorum sadece, benim gözümde gayet de efsanedir, senin ne kadar kıymet verdiğin sana kalmış zaten herkesin hissiyatı farklıdır

Anadolu takımları ile maçlarımızın çoğu dünkü gibi oluyor. Maçın sonlarında koşmasına gerek olmadan ceza sahasına gelecek topu içeriye tıklayacak adam olarak kullanmamız lazımdı ama işte yabancı sınırının tekrardan Allah belasını versin.

Veda paylaşımı yapmaması ayıp falan değil düpedüz terbiyesizlik hatta skandal ki ağır icardiciyim

Yatmak için 2 sene daha kontrat alamayınca trip atıyor kral. 4 senelik kontratında 40 milyon kazan, 2 senesini yat halen trip.

Takım bulamamış hala.

Geçen sene konferans liginde oynayan takımlar bile istemez diyordum.

Hem kafada futbolu bırak hem de efsane olduğun kulübe saygısızlık yap sonra da ortada kal.

Takim bulamamis hala

Bu dönemin en ve belki de tek dogru isi Icardi ile sözlesme uzatmamak oldu

Bizden gittikten sonra adam akıllı bir antrenman yaptığını falan da sanmıyorum açıkçası.

Geri
Üst Alt