#9 Mauro Icardi

Çok sevdim, çokta severim ama inanilmaz derecede profesyonellikten aciz bir karakter. Daha 33 yasindaki bir forvetin kendini böylece birakmasi skandal. 10m maas kontratin bitmis, insan biraz gayret gösterir son bir kontratim, hayatim boyunca bulamayacagim futbol zevki, bir last dance için kendimi fit tutim...yok, hiç yok. Seni kim nasil alsin? Kaç parayi istiyorsun ve kaç paralik formun var?

Aynen, biraz öyle oldu demi? Wandayla iliskideyken bunu tek birakip seyahatlara giderken buda ister istemez sadece futbolla mesgul olabiliyordu. Bu yeni sevgilisi yanindan ayrilmayinca buda futbola degil kariya verdi yine kendini sanki
malesef hocam

Adamın bütün hayatı çarpık bir ilişkinin gölgesi altında kaybolup gitti.

Yaşandı ve bitti, bir tık da saygısızca bitti. Gönlümüzde yeri her daim, yolu açık olsun

Birileri alır herşeye rağmen de 7.5 m euro maaş istiyordu Lazio’dan falan, kimse vermez o paraları.

Avrupa’da idmana çıkarmazlar o haliyle diyordum da beklentisini düşürmezse hiçbir yerde çıkarmazlar.

flas-kader-in-bekir-i-harac-sorusturmasinda-1755780452-973_small.jpg
images

Yıkımın boyutu aynı olmasa da, Kader filmindeki Bekir'e benzetiyorum kendisinin düştüğü durumu. Birinin hayatı, birinin futbol kariyeri yandı bir kadın yüzünden.

Futbol umrunda degil gibi. Alan enayidir.

Para suyunu çekince yeni sevgilisi de gider, sonra bir karavanda fakirlik için de yaşar.

Halao kendini zirvede sandigi icin 10 milyon istiyor gelen gidenden, araplar disinda kim versin o parayi sana? Bakalim son günlerde nereye gidecek, araplar disinda kime giderse gitsin max alacagi ücret belki sansi varsa 4-5 milyon olur

Seviyoruz. Daima seveceğiz. İnşallah bir gün Sportif direktör / yönetici olarak geri dönüş yaprsin kral.

Geri
Üst Alt