#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oburleri Sam babasi mi. Nerden biliyorsun hem isten eve evden ise gittigini. Onu gectim onemli ekstra calismak. Demekki Belhanda g.tunu yayip yatiyor evde
Ya abi niye boşuna uzatiyosun konuyu. Eger farkli bi sey yapsaydı medya önünüze sererdi ve siz de yerdiniz belhandayi. Bi ara adam bilgisayar oyunu oynadi diye adami yok ettiler hemen.
Hem idman-ev ikileminde niye zamanin cogunu ev kismina aktardin ki? Ekstra calismasa bu halde mi olur diger arkadaslarinin yaninda, en az tatil yapanlardan biri ama takimdakilere gore en hazir olan adamdi sezona girerken. Daha fazla yazmayalim buraya abi konu falcao konusu, iyi günler 💪😍

Ya abi niye boşuna uzatiyosun konuyu. Eger farkli bi sey yapsaydı medya önünüze sererdi ve siz de yerdiniz belhandayi. Bi ara adam bilgisayar oyunu oynadi diye adami yok ettiler hemen.
Hem idman-ev ikileminde niye zamanin cogunu ev kismina aktardin ki? Ekstra calismasa bu halde mi olur diger arkadaslarinin yaninda, en az tatil yapanlardan biri ama takimdakilere gore en hazir olan adamdi sezona girerken. Daha fazla yazmayalim buraya abi konu falcao konusu, iyi günler 💪😍
Beni aydinlattigin icin tesekkur ederim.

Alınsın alınsın derken iyidi yok foto çekti kesin almalı almıyacaksa niye foto çekti bile diyen sizdiniz şimdi adama kızıyorsunuz öyle bir hakkınız yok hiç kusura bakmayın 1 kere de gururlu olun bakın ben alınsın dedim bu adamla ilgili yönetimi eleştirme hakkım yok.

Son düzenleme:
Bunlari saglik kontrolunden gecirmiyor mu yonetim bro. Sanmiyorum Van Persie vakasi oldugunu

Falcao'nun Monaco'da sakatlık sonrası görüntülerini izlemiştim

Öyle sakatlandım yan gelip yatayım tarzı adam değil.Sakatlığa meyilli bile olsa Rvp'den fazla faydalanırız orası kesin

elimizde patladı malesef

allahtan bonservis vermedik

Falcao'nun Monaco'da sakatlık sonrası görüntülerini izlemiştim

Öyle sakatlandım yan gelip yatayım tarzı adam değil.Sakatlığa meyilli bile olsa Rvp'den fazla faydalanırız orası kesin
Adam zaten idmana erken gelip sonradan extra calisiyormus. Rvp bastan sakatti zaten. Bunu bile bile aldi aziz. Fiko bedava alacakti. 6 miyon euro bonservis verince fener aldi

1 golü var o da savunmaya çarpıp giriyor
bilemiyorum

falcaodaki sorunun yeterince top alamaması olduğunu anlamayan ve şimdiden "rvp gibi olacak" "elimizde patladı" gibi yorum yapanlarla futbol konuşmanın manası yok.

falcaodaki sorunun yeterince top alamaması olduğunu anlamayan ve şimdiden "rvp gibi olacak" "elimizde patladı" gibi yorum yapanlarla futbol konuşmanın manası yok.

Kilit noktayı kaçırmışsın ama

Onu diyenler oynadığı oyun üzerinden eleştirmiyor.RVP benzetmesi sakatlıkla ve sakatlık geçmişiyle ilgili.Alınırken de vardı bu tür söylemler

Takım kaç tane gol pozisyonuna girdi de Falcao'yu doğruyorsunuz? Etkileniyor musunuz nedir şu fb medyasından?

Falcao Beşiktaş'a patlar sonrasında bir daha durmaz seri şekilde başlar atmaya.

IMG_20190618_092905.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt