Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BelhandaGomis, Eren, Diagne, Mitro, Falcao,Andone hepsi kötü neden acaba.
Hepsi gitti/gidecek belhanda kalacak. Fernando, garry, ndiaye, gomis gittigi gibi ahahBelhanda
Verstuurd vanaf mijn GM1913 met Tapatalk
övündügün noktalar o kadar oldugunun farkıa varırsın kardeşmHepsi gitti/gidecek belhanda kalacak. Fernando, garry, ndiaye, gomis gittigi gibi ahah![]()
Belhanda
Verstuurd vanaf mijn GM1913 met Tapatalk
Gomis, Eren, Diagne, Mitro, Falcao,Andone hepsi kötü neden acaba.
Nedeni belli işte nasıl futbolda atanın tutanın iyi olması gerekliyse attıranında iyi olması gerekli.Şuanki takıma forvet olarak Ronaldo messi koy gene fayda etmez.
Kusura bakma aşkların efendisi, düzgün yorum yapacaksan yap niye hakaret ediyosunövündügün noktalar o kadar gerizaklıca oldugunun farkıa varırsın keko kardeşm
Gomis, Eren, Diagne, Mitro, Falcao,Andone hepsi kötü neden acaba.
falcao ve van persie birbirine çok benziyor
ikisi de sakatlıklardan muzdarip
ikisi de büyük takım golcüsü değil
ikisinin de yaşları yaşlanmış
Belhandayı kastediyorsan gomis onla aynı kadroda rekor kırdı.. Belhanda benim gözümde de büyük bir sorun tabi ki ama herşeyi ona bağlarsak gerçek problemi göremeyiz.. Takım çok durağan oynuyor belhandayı çıkar yine aynısı olacak maalesef kanatlar bekler 33 yaşında bilmiyorum var mı dünya üzerinde bizim gibi bir takım.. Tek umudum lemina ve serinin iyileşip form tutması bir de feghouli var henüz devreye giremedi.. Şampiyon olacaksak bu 3 adamın sağlıklı ve formda olması şart geri kalanlar vereceği maximum katkı az çok belli iyi bir takımda nzonzi - Falcao zaten sırıtmadan oynar.. .
ftYav ne Belhandası ahbap mesajı niye kimse almıyor kimi kimleri kast ettiğim açık.
Nagatomoyo mu kastediyorsunYav ne Belhandası ahbap mesajı niye kimse almıyor kimi kimleri kast ettiğim açık.