#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis, Eren, Diagne, Mitro, Falcao,Andone hepsi kötü neden acaba.

falcao ve van persie birbirine çok benziyor

ikisi de sakatlıklardan muzdarip
ikisi de büyük takım golcüsü değil
ikisinin de yaşları yaşlanmış

Yıl 2009 forumlarda ilgi görmek için saçma sapan yorumlar yapanlar mevcut.

Yıl 2019 hala forumlarda ilgi görmek için saçma sapan yorumlar yapanlar mevcut.

Gomis, Eren, Diagne, Mitro, Falcao,Andone hepsi kötü neden acaba.

Belhandayı kastediyorsan gomis onla aynı kadroda rekor kırdı.. Belhanda benim gözümde de büyük bir sorun tabi ki ama herşeyi ona bağlarsak gerçek problemi göremeyiz.. Takım çok durağan oynuyor belhandayı çıkar yine aynısı olacak maalesef kanatlar bekler 33 yaşında bilmiyorum var mı dünya üzerinde bizim gibi bir takım.. Tek umudum lemina ve serinin iyileşip form tutması bir de feghouli var henüz devreye giremedi.. Şampiyon olacaksak bu 3 adamın sağlıklı ve formda olması şart geri kalanlar vereceği maximum katkı az çok belli iyi bir takımda nzonzi - Falcao zaten sırıtmadan oynar.. .

falcao ve van persie birbirine çok benziyor

ikisi de sakatlıklardan muzdarip
ikisi de büyük takım golcüsü değil
ikisinin de yaşları yaşlanmış

V.Persie

images

R.Falcao

r

images

sen

source.gif

Belhandayı kastediyorsan gomis onla aynı kadroda rekor kırdı.. Belhanda benim gözümde de büyük bir sorun tabi ki ama herşeyi ona bağlarsak gerçek problemi göremeyiz.. Takım çok durağan oynuyor belhandayı çıkar yine aynısı olacak maalesef kanatlar bekler 33 yaşında bilmiyorum var mı dünya üzerinde bizim gibi bir takım.. Tek umudum lemina ve serinin iyileşip form tutması bir de feghouli var henüz devreye giremedi.. Şampiyon olacaksak bu 3 adamın sağlıklı ve formda olması şart geri kalanlar vereceği maximum katkı az çok belli iyi bir takımda nzonzi - Falcao zaten sırıtmadan oynar.. .

Yav ne Belhandası ahbap mesajı niye kimse almıyor kimi kimleri kast ettiğim açık.

Umarım topla daha çok buluşur da 2 ay beklediğimiz gerçek Falcao'yu o zaman izleriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt