#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnstagram da yaptığı canlı yayını bir daha bir daha izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum, Yenge'nin taraftarı ilk gördüğü anda ki heyecanı - Falcao'nun taraftarı selamlarken gözlerinin dolması - Üçlüyü en yakından doya doya izlemenin keyfi - Falcao'nun yaşadığı mutluluğu mutluluğu görmek

Gerçekten muazzam ya ...

İnstagram da yaptığı canlı yayını bir daha bir daha izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum, Yenge'nin taraftarı ilk gördüğü anda ki heyecanı - Falcao'nun taraftarı selamlarken gözlerinin dolması - Üçlüyü en yakından doya doya izlemenin keyfi - Falcao'nun yaşadığı mutluluğu mutluluğu görmek

Gerçekten muazzam ya ...

Nerden izleyebiliyoruz? Ben bir sey bulamadim

Yenge ile beraber samimi selamlamasını ve taraftarın gönlünü çok iyi aldılar. Çok hoşuma gitti.Bekleyenler muradına ermiştir.

Sneijder bile en fazla 10 dk falan kalmıştı orda,biz de arkadaşlarla karşılamaya gittiğimizde, ki o bile bu kadar içten değildi. O gün de epey beklemiştik Fulya sokaklarında.

Falcao geldi millet transferlere dalıp gitti adamı hemen sattık :D :D

Gerçekten muazzam ya ...
link?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt