- 6 Eylül 2013
- 8.402
- 3.200
- 1.168
En suçsuz olanı bu futbolcu sakatlanabilir ki falcao oynarken en çok koşan en çok mücadele eden adamdı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şikeciler nisan da şampiyon oldu hoca kalsaydı eğer görebilirlermiydi şampiyonluğu.nah faciadir. nah oglu nah faciadir hemde. fb tek kulvar giderken biz 3 kulvar gittik. drogba koca 2. devre sakatti + brumanin capraz baglari koptu sacma sapan konusma
Ben saundersın 117. dakikada attığı golü stad da izlemiş adamım bir takım nasıl şampiyon olur çok iyi bilirim hoca olmasa şu anda beşiktaş kadar şampiyonluğumuz kıymetini bilelim.nah faciadir. nah oglu nah faciadir hemde. fb tek kulvar giderken biz 3 kulvar gittik. drogba koca 2. devre sakatti + brumanin capraz baglari koptu sacma sapan konusma. terim o grupta'da 4. olurdu iste sizin vizyonunuz anamizin ligi sadece. hamza bile tripple yapti bu ligde
Rizeyle ne alakasi var rizenin baskani koçun kopegi olmus, bir rizeli olarak baskanimiz olmasindan utanıyorum. Poz meselesi olayin başlangıc döneminde değildi ki sonuclanma evresindeydi. Falcao meselesi transfer donemi basindan beri vardi yani. Hatta burada da o fotodan sonra falcaoyu alamazsaniz... gibisinden mesajlar atılıyordu. Herkes istiyordu adami suclamanin anlami yokfalcaoyu alan abdurrahim kendisi rizeli olduğu rizeden oyuncu getiremeyen yine abdurrahim fotoğraf çekip poz verdiği için kendini kurtarmak için falcaoyu aldı bizi yaktı.
terim sezon basinda bok gibi oynadi. fark acilmaya baslamisti. terim ne clde ne de ligde birsey yapacak gibi degildi. cl zaten facia yasatirdi yenidenŞikeciler nisan da şampiyon oldu hoca kalsaydı eğer görebilirlermiydi şampiyonluğu.
gecmiste kalmayi birak artik. gecmis gecmistedir dedigin gibi ani olarak kalir. bu kafadan dolayi bizden bir bok olmuyor avrupada iste. tek tük tesadüf basarilar geliyor (2013 gibi 2014 gibi). bu kafayla daha coook 6lar yeriz 1 puanla 0 golle bitiririz. gecen sezon tarihin en kolay cl grubunu bile gecemeyip, benficaya karsi rezil oldukBen saundersın 117. dakikada attığı golü stad da izlemiş adamım bir takım nasıl şampiyon olur çok iyi bilirim hoca olmasa şu anda beşiktaş kadar şampiyonluğumuz kıymetini bilelim.
Ya kardeş ligin en formda forvetini alıp getirdiler önüne. Keza kadrosundaki andone muriqiden aşağı kalır bir oyuncu değil hatta fazlası var. Ceza sahasına giremiyorsun bak ceza sahası diyorum.Hoca 1 gün bile istemedi, haklıymış sonuna kadar istemeyerek.
Vedat Muriç’i istedi, alamadılar. Ligin en iyi forveti durumunda şu an.
Istendiğinde ne yazıldığını hatırlıyorum burada. ‘çöp, terim batıracak’.
Malesef bizim taraftar hep bi suclu bulmak zorunda Yaw ben bi taraftar olarak çok istedim gelmesini eğer boyle devam edersede hayal kırıklığına uğrayacağım boyle büyük futbolcularda riske girmek zorundasın önemli SNeijder Hagi ve Drogbada tuttu Falcaoda tutmayabilir illa bi sorumlu aramamak lazim .Taraftar da leş utanmadan falcao yu hoca aldı yönetim getirdi felan yazıyorsunuz hiç utanma da mi yok eğer alınmasa floryayı basip kelle alacak noktadaydı taraftarın %80 i yönetimi de hocası da taraftarı da aynı..
Ya kardeş ligin en formda forvetini alıp getirdiler önüne. Keza kadrosundaki andone muriqiden aşağı kalır bir oyuncu değil hatta fazlası var. Ceza sahasına giremiyorsun bak ceza sahası diyorum.
##Hemen bir portekizli hoca##
Milli mac arasinda toparlanir dedik diger milli mac geldi ses seda yok ne olacak boyle yaMilli mac arasinda toparlanip artik katki vermessen nazarimda flutcao olarak anilacaksin.
Sakatlığı düzeldiğinde çok kişiyi utandıracaktır diye düşünüyorum. medyanın onun bunun gazına gelip adama saydırmayın.
Hoca falcaoyu istediğini transfer sürecinde maç sonu basın toplantısında belirtmişti zaten, açıp izleyebilirsiniz. götünüzden element uydurmayın.