#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam sakat cikti yapacak bisey yok. Toparlanir insallah. Ama gorusunus rvp tadında bir transfer gibi.

Su an kacirdigi pozisyona gore konusmak sacma. Adam daha yeni oynamaya basladi. Umarim 2. Yari toparlar.

ders olur diyeceğim ama hiç sanmıyorum.

yönetimler, hocalar, taraftar...

herkesin aklı beş karış havada bizde.

hatırlıyorum da zamanında 36 yaşındaki henry'i istiyorduk takıma. herif 1 ay sonra futbolu bırakmıştı.

yine bir şey değişmeyecek. falcao elde patlar, yeni ihtiyarların peşine düşeriz.

Su les kadroda Vedat ve hatta Cagne bile is yapardi AMA
Naga Babel
Mariano Fegh ile bu adamin girecegi pozisyon en fazla 1 2 olur ve siz %100 verimlilik bekliyorsunuz.

Valla çadneyi sözü ilk çıktığından beri lanetleyen adam benim arayıp bulabilirsin tüm mesajları.
Buna senelik bu kadar para vereceğimize kalaydı dedim. İkiside bişey yapmıyor sahada öteki hiç değilse yarı sezonun 10 maçında oynar 5m de cebimize kalırdı senelik.

30+ adamların hiçbiri gıdım iş yapmaya gelmiyor zaten Türkiye’ye. Amacım polemik çıkarıp manyak gibi tartışmak değil renktaş. Top oynamayıp her sene diken üstünde şampiyon olsak neye yarar dediğin gibi.

Kardeşim 1 tane kaçırdı atmalı mıydı ? Falcao kalitesi atıcak onu. Ama bu adama gelene kadar eleştirilecek çok şey var. Kaç tane araya pas istedi,geriye geliyor,sağa gidiyor,sola gidiyor,markajdan kurtuluyor bi tane aptalda bu adamı görüp önüne yuvarlamıyor. Bu kadar çabalayan adama ben yatmaya geldi diyemem.

ronaldo yilda 40 mio aliyor ve kacirdiklarina bakarsan juveda hayret edeceksin. dünyada hic bir oyuncu gol rate 1.0 ile oynamiyor. biz ama öyle oynuyoruz adami öyle sokuyoruz ki 1 posisyondan baska vermiyoruz ki adama
Ronaldo bugün, bitiriclik de dahil olmak üzere futbolun bütün aspektlerinde Falcao ile top diye oynar. Ronaldo'nun oyuna ve skora katkisi hayvani düzeyde.

Santrafor o poziyonda atacak, bunun tartismaya acik hicbir tarafi yok.

Sivas veya başakşehirde oynasa gol kralı olmuştu fakat bizim takımın şu haliyle bir şey yapamaz. Neyse ki 1 maç kaldı bu kadronun beraber oynadığı.

Yetersiz doğru ama arkasında Belhanda ve Selçuk, yanında Babel ve bitik Feghouli ile Messi’yi oynat o bile iş yapmaz.

Ronaldo bugün, bitiriclik de dahil olmak üzere futbolun bütün aspektlerinde Falcao ile top diye oynar. Ronaldo'nun oyuna ve skora katkisi hayvani düzeyde.

Santrafor o poziyonda atacak, bunun tartismaya acik hicbir tarafi yok.
Ben atmamali mi diyorum. Fena kacirdigina hemfikiriz (ki offsaytti zaten). Ama elimizde patladi söyleydi gibi bok bok sözler gülünc. Öyle olsaydi kosular felan yapmazdi, os ya kadar inip top alip dagitmaz kendisini bu kadar yirtmazdi. bizim takim gol atma özürlüsü, golü birak posisyon yaratma özürlüsü. Herkes her posisyonu kacirabilir. Ama sen koca 90+x dk adami bir tane posisyona sadece sokabiliyorsan burada problem Falcaoda degildir.

Ben atmamali mi diyorum. Fena kacirdigina hemfikiriz (ki offsaytti zaten). Ama elimizde patladi söyleydi gibi bok bok sözler gülünc. Öyle olsaydi kosular felan yapmazdi, os ya kadar inip top alip dagitmaz kendisini bu kadar yirtmazdi. bizim takim gol atma özürlüsü, golü birak posisyon yaratma özürlüsü. Herkes her posisyonu kacirabilir. Ama sen koca 90+x dk adami bir tane posisyona sadece sokabiliyorsan burada problem Falcaoda degildir.

elimizde patladığı söylemi bence de gülünç

başka bir yerimizde patladı nitekim.

elimizde patladığı söylemi bence de gülünç

başka bir yerimizde patladı nitekim.
Sacmalama sende. 2.5 ay sakat olup yine iyi dönmüs adam. Sen takim olarak POSISYONA GIREMIYORSAN bir tek adamdan ne bekliyorsun? Isterse yilda 100mio alsin sacma bir düsünce.
Bos bos laflarla fena yoruyorsunuz insani.

Etrafinda iyi oyuncular olmadigi ve kenardan yeterince beslenmedigi surece fazla elestirmeyecegim, su an kendisini elestirenler Diagne'ye de aynisini yapti, asil sorun baska yerde.

Kardeşim 1 tane kaçırdı atmalı mıydı ? Falcao kalitesi atıcak onu. Ama bu adama gelene kadar eleştirilecek çok şey var. Kaç tane araya pas istedi,geriye geliyor,sağa gidiyor,sola gidiyor,markajdan kurtuluyor bi tane aptalda bu adamı görüp önüne yuvarlamıyor. Bu kadar çabalayan adama ben yatmaya geldi diyemem.
Güzel konuşuyorsun ama adamın geldi geleli 5 maç oynaması, bu kadar yaratıcılık sıkıntısı ve kötü oyun çıkaran takımın çıkardığı kepaze maçların ardından sağlıklı yorum yapmak çok mümkün değil.

Diğer adamların kapasiteler belli bişey beklemiyor insan, bu adamdan bekliyor işte, o da yapamayınca sonuç hüsran ve patlıyor insan maalesef.

kendisinden 1 yaş küçük vardy şuan PLyi süpürüyor. city maçında attığı golü izleyin

ayrıca 2 yaş küçük lewandowski ise ikinci baharını yaşıyor şuan. yazık bize ne diyim ki

Güzel konuşuyorsun ama adamın geldi geleli 5 maç oynaması, bu kadar yaratıcılık sıkıntısı ve kötü oyun çıkaran takımın çıkardığı kepaze maçların ardından sağlıklı yorum yapmak çok mümkün değil.

Diğer adamların kapasiteler belli bişey beklemiyor insan, bu adamdan bekliyor işte, o da yapamayınca sonuç hüsran ve patlıyor insan maalesef.

İşte 5 maçtır bu adamı daha bugün bu pozisyona sokan takım var. Akılda kalan bi bu pozisyonu var nasıl kaçırdı diyeceğimiz pozisyon yok başka. Bu takımın orta saha,kanat ve beklerle hiç bişey yapamaz koy forvete Lewandowski 1.5 yıla futbolu bıraktırırız

Kral’da bir üzüntü.
Ne kadar insanı hayal kırıklığına uğrattığının farkında, olamayacağının da farkında. Yüzündeki ifade her an böyle.

Drogba takımda Selçuk ve Sneijder varken dahi frikiklerde topu alır, vermezdi. Kızardık, söverdik ama t. ağır olduğunu hissettirirdi bize. Kimse de ağzını açamazdı ben kullanayım diye. Rica ederlerdi.

Bu tırsak herif ortaya t. koyup Ömer Bayram'dan topu alamıyor kral olma fırsatı ayağına geldiği halde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt