#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olmayacak belli.
Devre arası Amerika’ya veya ülkesine transfer olursa her iki taraf içinde daha yararlı olur.

Gerizekalı yönetim transferi bitirmeden foto çektirmek yerine deseydin ki bu adam sakat onun yerine taraftarı memnun edecek bir isim alacağız deseler ve alsalar mesela Samatta'yı alsalar bu kadar olmazdı. Son 20 yılın en büyük kazığı Diagne ile birlikte.

gomis vurduğu zaman kaleciye çarpmaması hayrına idi zira erman toroğlu'nun dediği gibi domuza vurur gibi vuruyordu . falcao gibi adam da olsan her pozisyonu atacaksın diye bir şey yok ama orda o topa umut bulut gibi de vurma bari.

Yine aklıma geldi ve sinirlendim. Adam en çok gol atan yabancı futbolcumuz oldu ve 500 bin prim istedi diye bizim bunak adamı sildi ve 2 senedir forvetsiz oynuyoruz.

Gerizekalı yönetim transferi bitirmeden foto çektirmek yerine deseydin ki bu adam sakat onun yerine taraftarı memnun edecek bir isim alacağız deseler ve alsalar mesela Samatta'yı alsalar bu kadar olmazdı. Son 20 yılın en büyük kazığı Diagne ile birlikte.

nasıl alcaklardı 13-15 milyon bandında bonservise?

Bu kadar kötü çalıştırılan ve sistemsiz bir takımda kimseyi sağlıklı değerlendiremezsin. Günah keçisi aramaktan başka bir şey değil. Luyindama gibi adam helvaya döndü bu takımda. Takımın başında hoca yok bir kere. Antrenörler ve sağlık ekibi boş beleş adamlar. Ancak bunlar değiştikten sonra Falcao ve diğer oyuncuları sağlıklı değerlendirebilirsin.

Durumunu özetlemek gelirse sümüklü pörsümüşün yarısı bile değil.Abd yemi nereye gidiyorsa çav.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt