- 1 Mayıs 2018
- 57.223
- 48.017
- 3.873
adami top gelmiyor, Monaco da assist yagiyordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir an için ona verdiğimiz bonservisi unuttum.
keşke hatırlatmasaydın![]()
Umarim onye kle düzelirFizik olarak çok kötü olmasının yanı sıra ileride çok yalnız kalıyor. Zaten gücü yok bir de 2-3 oyuncuyla tek başına kalınca iyice bitiriyoruz adamı. Ya oyunumuzu değiştirelim ya da bir pivot santrafor getirelim.
Yanlış:Santraforun fizik ustunlugu olacak. Bakiniz Drogba. Gomis, ibrahimovic,. Ozellikle 29 yas ustu aliyorsan. Fizik olarak zayif, kisa orta boylu bir santrafor aliyorsan, yas ile hizini da kaybettiginde geriye pek birsey kalmiyor. Ama fizigi iyi ise, yavaslasa dahi fayda almaya devam ediyorsun. Hic umidim yok Falcao dan. Umarim yanilirim fakat oyun tarzi bu. Oyunun icinde katkisi minimal ve bunun degismesi imkansiz gibi.
Onyekuru savunma arkasına deli gibi sprint atınca feghouli de ona ayak uyduruyordu bu yüzden baya gol attılar. Sahada yürüyen Diagne bile baya gol fırsatı yakaladı. Onyekuru, Sekidika ve akıllı bir 10 numara falcaonun işine gelir ama onun da güçlenmesi gerekiyor. Her ikili mücadelede izlerken üzülüyorum adamı.Umarim onye kle düzelir
Ağabey, hoş geldin. Yine yerinde tespitlerle gelmişsin.Top gelincede öyle ahım şahım işler yapmıyor, ilk devrenin son maçlarında önemli gol fırsatlarını değerlendiremediği de doğru şimdi adam yıldız diye milyonlar gömdük diye bunları görmezden gelmeyelim, bununla birlikte adamın ağır sakatlıktan çıktığı ve uzunca bir süredir oynamadığı için ritmini bulamadığı da doğru.
Şahsi fikrim ikinci yarıda en az 15 gol falan atacağı, ritmini yakın zamanda bulup takım içi uyumunun artmasıyla golleri dizmeye başlayacaktır cono falcao.
Hoşbulduk, neye kızıp ara verdiğimi unuttum o arada da iş güç devreye girince süre uzadı yoksa çok daha erken dönerdim. Bilirsin yapacağım deyip yapmamalarım meşhurdurAğabey, hoş geldin. Yine yerinde tespitlerle gelmişsin.
Dunyada bunun kotu ornegi yok demedim.Yanlış:
![]()
Jamie Vardy - Oyuncu profili 25/26
Jamie Vardy, 38, İngiltere ➤ US Cremonese, 2025'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 1.00 mil. € ➤ * 11 Oca 1987, Sheffield, İngilterewww.transfermarkt.com.tr
![]()
Dries Mertens - Oyuncu profili
Dries Mertens ➤ Belçika'den eski futbolcu ➤ Forvet Arkası ➤ Son kulüp: Galatasaray SK ➤ * 6 May 1987, Leuven, Belçikawww.transfermarkt.com.tr