#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maslesef bitmis. Topa vuracak gücü kalmamamis. Maslesef Kazik yedik.

acilen king kong diagne geri dönmeli

Dedigine birsey demiyorum ki. Hep beraber bekledik ama bi 3-4 mac bekleyelim. Su an mental breakdown a girmis bildigin. Belki bu mac da bile atarsa rahatlayacak. Bekentilerin en fazlasini kendisi biliyor anliyor. Deniyor cabaliyor. Olacak umarim ve subat sonunda umarim sana mutlu sekilde derim hakliydim subat sonuna kadar bekle diyerek.

inşallah haklı çıkarsın ne diyim, ama şuan bu takımda kesilmesi gereken 2 isimden biri.diğeri de feghouli(jesse ne kadar hazır bilemem tabii)

Uğraştığını hissettiriyor. Çabalıyor en azından. Umarım bu sezon fayda sağlar. Güveniliyorum kendisine.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ısrarcı olmaya gerek yok..orta ayar bir forvet bile kulübeye hapseder bunu..(gaziantep in forveti bile olabilir)

bir samatta olacaktı şimdi forvette. ah ulan ah

Bu arada sabir.
2 pozisyona girdi, 2 de pozisyon yaratti. Fakat gucsuz oldugu gercek

Gözümüz forvet gördü uzun süre sonra ilk defa beğendim sayesinde pozisyona girdik

Fiziki eksiği okadar bariz ki...bu toparlayana kadar Lig biter

Sirf falcao oldugu icin sabrediyoruz yoksa mevcut performansi ile diagne’yi bile aratiyor acik konusmak gerekirse

Ilk oynadigi kasimpasa macinda cok daha iyi durumdaydi mesela top kontrolu olsun cevre kontrolu falan gayet iyiydi,sanki futbolu unutmus inanilir gibi degil

Bitik duruyor. En kötü görüntüsü topa vuruş tekniğini çok iyi bildiğimiz falcao nun amatör topçu kıvamındaki şutları... Top resmen gitmiyor son çektiği 10 şuttan 8 i böyle. Antrenmanda topla çalışmıyor mu hep mi güç antrenmanı yapıyor imkansız bu derece kötü topa vurması

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Diagneyi filan aratmıyor valla çok kötü de Diagne ne iş yapıyordu sanki adam geldi zaten kendisine çarparak gol olan top sayısı kendi attığından fazla sanki bir iş yaptı gelip bana Falcao yerine Adem oynasa ikisini de kimse aramaz ayrıca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt