- 20 Haziran 2011
- 60.797
- 69.078
- 4.758
Avatarini ne zaman imparator yapacaksin ?Son derece objektif bakıyorum fakat sen falcaoyu baya bir hafife alıyorsun galiba serkan g... veren renktaşım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avatarini ne zaman imparator yapacaksin ?Son derece objektif bakıyorum fakat sen falcaoyu baya bir hafife alıyorsun galiba serkan g... veren renktaşım
Avatarini ne zaman imparator yapacaksin ?
Ben zaten galibiyet umudunu gecen sene yitirdim.
Rakip 10 kisi kalmis, 1-0 öndeyiz , fena oynamiyoruz. Hakem 1 posisyon icinde 3 kere agzimiza etti, VAR yuttu
Ciddi post ha. Istirak ediyorumSahada ezilir bugün ,hızlı oynayamadigi icin pas atana kadar yedigi preslede ataklari öldürür diye dusunuyorum.Sut atamadan maci tamamlar dk 75 gibi ademe birakir yerini.
Falcao yüzde yüz hazir ve fitse falcao oynar. Oynadigi maclarda da gösterdi neden.Adem yerine ilk on bir başlarsa bizim hocanın adaleti kalmamış derim.
Falcao yüzde yüz hazir ve fitse
Antalya-Konya macina kadar 4-5mac üst üste cikti ve 5-6gol atti. Bu arada oynadigimiz en iyi toptu bu sezon( denizli 2. yari haric ve orada da Falcao hayvan gibi basti kostu vs.)Sezon başından beri üst üste üç maça çıkamayan adamın şu şartları sağlayacağını zannetmiyorum. Bence sonradan girse daha faydalı olur.

O ana kadar maci goturebilirsek maci aliriz zatenAdemn ile yorup 60tan sonra sicisa gecen fener defansını parcalatma üzerine kurgun yapmalıyız. Hatta onyekuru+falcao 55te oyuna girerse maçı ceker aliriz.
Sedikida ile baslamaliyiz
Komik olmayın yaw. Adem kim