#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben zaten galibiyet umudunu gecen sene yitirdim.
Rakip 10 kisi kalmis, 1-0 öndeyiz , fena oynamiyoruz. Hakem 1 posisyon icinde 3 kere agzimiza etti, VAR yuttu

VAR yutmadi.

Ali palabiyik serefsizini cagirdi. Iptal etmek zorunda oldugundan fb golunu VAR a gidemedi serefsiz.

Ve bunun hakemligini bitirmedik hala.

Falcao hazır olsa ve yeterince beslenirse ceza sahası içinde Fener defansının içinden geçer..

Adem yerine ilk on bir başlarsa bizim hocanın adaleti kalmamış derim.
Falcao yüzde yüz hazir ve fitse falcao oynar. Oynadigi maclarda da gösterdi neden.
bir de söyle düsün: 60.dk sonra fb yavas yavas yoruluyor ve sen hayvan gibi pres yapan Ademi oyuna sokuyorsun mesela fegh yerine ve iki forvete dönüyorsun

Sezon başından beri üst üste üç maça çıkamayan adamın şu şartları sağlayacağını zannetmiyorum. Bence sonradan girse daha faydalı olur.
Antalya-Konya macina kadar 4-5mac üst üste cikti ve 5-6gol atti. Bu arada oynadigimiz en iyi toptu bu sezon( denizli 2. yari haric ve orada da Falcao hayvan gibi basti kostu vs.)

Adem'e hayranım, belki son 10 yılın en başarılı F/P transferlerinden biridir eyvallah da kadronda Falcao gibi adam varsa ve sağlıklıysa Kadıköy derbisine onunla çıkmanın da bir ayıbı olacağını düşünmüyorum. Oynarsa da inşallah çabası, oyun aklıyla bu akşam utandırmaz da yine Kadıköy deplasmanında %99 göreceği (bizzat Maldiv fahişesinin elinden) tandem sertliği karşısında sinip kalmaz.

Ademn ile yorup 60tan sonra sicisa gecen fener defansını parcalatma üzerine kurgun yapmalıyız. Hatta onyekuru+falcao 55te oyuna girerse maçı ceker aliriz.
Sedikida ile baslamaliyiz

Hazır değilse oynamasın.sakatlık riskini tam atlatsın, ondan sonraki haftalar gollerini atsın. Sene sonu güzel şekilde ayrılalım. Sakat sakat oynar tekrar sakatlanırsa, gelecek iki sezonki garanti maaş artı ekstralar çıkartılamayacak şekilde girer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt