Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 16.300
- 10.675
- 1.423
Bu kadar içten, samimi, güleryüzlü, hırsla ve tutkuyla gelen adam, çok başarılı olur ve aynı şrkilde uğurlanır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao = baros*3 düsün (Baros da baya klas bir oyuncu oldugundan dolayi “sadece” 3)Yanlız videolarda birşey dikkatimi çekti. ben bu adamı ceza sahasında bekleyen bir yapısı var sanıyordum ama adam bildiğin orta sahaya kadar gelip top alıyor, saklıyor, boşa kaçan adama pası atıp, ceza sahasına koşuyor. sadece şu yukarıdaki videolarda 2 senedir belhandanın yaptığından daha fazla 8-10 numara hareketi gördüm. eğer bizde de böyle oynamaya devam ederse orta saha direncimiz ekstra artar. hatta andone ile 4-4-2 oynamak çok keyifli bir hale gelebilir.
Falcao = baros*3 düsün (Baros da baya klas bir oyuncu oldugundan dolayi “sadece” 3)
Yok artık...Falcao = baros*3 düsün (Baros da baya klas bir oyuncu oldugundan dolayi “sadece” 3)
Çok doğru tespit. Atlethicoda Diego Costa ile aynı dediğin şekilde oynsmıştı. Şl dahil..Yanlız videolarda birşey dikkatimi çekti. ben bu adamı ceza sahasında bekleyen bir yapısı var sanıyordum ama adam bildiğin orta sahaya kadar gelip top alıyor, saklıyor, boşa kaçan adama pası atıp, ceza sahasına koşuyor. sadece şu yukarıdaki videolarda 2 senedir belhandanın yaptığından daha fazla 8-10 numara hareketi gördüm. eğer bizde de böyle oynamaya devam ederse orta saha direncimiz ekstra artar. hatta andone ile 4-4-2 oynamak çok keyifli bir hale gelebilir.
O şekilde ve Diagne satılabilirse 4 bir senrlik kiralıktan ikisi alınır inşallahSeneye yaz free olarak 10 numarayı da Banega giymeye başlayacak bence takımımız da 9 numara ve 10 numara bizim için efsanedir
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Babel fiziksel olarak takımın en iyisi diye duymuştum. Olmadı belhanda sol açık oynar. Çok doğru bir fikir seninki bence..Falcao ile 4-4-2 oynayacaksak bu Lemina ve Andone geldiği için mümkün olabilir. Belhanda ve Seri ile 4-4-2 intihar olur. Babel de kesinlikle uygun değil ama elde başka sol kanat yok.
Feg-Lemi-Zonz-Babel
El Tigre-Andone
Neydi bu adamın adı???, milli takımda tsubasa, wakabayashi ve bir eleman ile daha oynuyordu forvette, magnum vuruşu vardı....
Barosun primetime ni kucuk gormeyinYok artık...
komple forvetin tanımı adam zatenYanlız videolarda birşey dikkatimi çekti. ben bu adamı ceza sahasında bekleyen bir yapısı var sanıyordum ama adam bildiğin orta sahaya kadar gelip top alıyor, saklıyor, boşa kaçan adama pası atıp, ceza sahasına koşuyor. sadece şu yukarıdaki videolarda 2 senedir belhandanın yaptığından daha fazla 8-10 numara hareketi gördüm. eğer bizde de böyle oynamaya devam ederse orta saha direncimiz ekstra artar. hatta andone ile 4-4-2 oynamak çok keyifli bir hale gelebilir.