#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anladık olm abartmayın yok dk başı golde öndeymiş de zartmış da zurtmuş da.

Şampiyonluk potasına girdik Ts, Bjk, Başak, Alanya gibi gavatımsı takımlara atmalıki o zaman hakkını veririz. Sakatlanmadan sezonu bitirebileceğinden bile endişeliyim hala, çok severim kendisini ama hala çok güçsüz.

Eskilerin ''Su-i misal, misal olmaz'' sözünü hatırlatmaktan bıktım usandım. Tarık' ın kaç milyon götürdüğünü, Belhanda'nın 4 almasını filan baz alacaksak, dükkanı kapatalım gitsin; ciddi söylüyorum. Böyle fahiş hatalarla batma durumuna geldi zaten koca kulüp, ne diye zannediyorsunuz?..

Falcao, hayran olduğum bir futbolcu (İdi). Ancak mevcut şartlar itibariyle 34-35 yaşındaki hiçbir futbolcuya yıllık 5-7 milyon gibi rakamlar ödememeli bu kulüp. Şu ana kadarki katkısı elbette yetersiz; son maçlarda biraz kıpırdandı o kadar. Gelecek iki sezon için konuşmak gerekirse, üzerine kadro planlaması yapmak için çok da güvenilmemeli. Popüler bir futbolcu, talibi çıkarsa yollar ayrılmalı. Bu sezon olası şampiyonluğa ciddi katkı sağlasa bile böyle düşünmeye devam edeceğim muhtemelen...

''Ayranı yok içmeye,.......''

Falcao gibi bir adamı olmayacaksın o zaman. Bu adam Monoca'dan da dünyanın parasını alıyordu. Bizim kara kaşımıza kara gözümüze gelecek değil. Bu tür marka oyunculara yöneliyorsan bunun karşılığını ödemek zorundasın. Bu tarz oyuncular fayda sağlarsa seni büyük başarılara götürür (Hagi, Sneijder) dünya futbolunda da daha çok tanınmanı sağlar.

Geçmişte hatalar yapılması böyle transferlerin yapılması gerektiği olduğu anlamina gelmiyor

Falcao yanlış bir transfer. Iyi oyuncu ama yanlış transfer. Şampiyonluk kazandırsa da yanlış çünkü uzun vadede çok masraflı ancak oyun katkisinda devamlı performans göstereceği kesin değil. Şu zihniyetten vazgeçmek lazım.
Alınması doğru ya da yanlışı tartışmıyorum, marka değeri olan bir adama yönleniyorsan parasını da göze alacaksın.

250 milyon euroluk muriçi geçebilir gol sayısında.Herif full oynuyor falcao kaç maç kaçırdı üstelik.

kolombiyada Muriel, Zapata, Morelos,Cordoba felan varken halen Falcaoyu aliyorlarsa birseyler düsünmek gerek. Adam dünya Markasi, halende iyi oynnuyor ve gittikce iyi oluyor

Yav okudun mu neye yorum yaptigimi? Yazdigimdan ne anladin gelmis bidi bidi yapiyosun git bak diger konulara ne yazmisim diye kendimi kimseye kabul ettirmek zorunda degilim benim yorumum benim görüşlerimi yansitiyor sinir bozucu isem engelle baska ne diyeyim kafayi benle mi bozdun iki mesajindan biri benim
Dikkat cekiyorsun cunku

van Persie benzetmeleri yapanlar vardı bu adama.

1583808388706.webp

Posası sıkılmış limonlara dünya para vermekten bıkmadık bıkmıyoruz.
herif 35 yaşında. Full verim verip şampiyon olsak ne olacak? Ya diğer yıllar?
Bu halle CL'de yine kevgire döneriz bu nasıl kadro planlaması? 1+1 sözleşme yapılsaydı olurdu .
Ama o sözleşmeye gelmez dediğinizi duyar gibiyim gelmesin zaten. Emekli volisi uğruna pörsümüş yıldızlara ne kadar mecbur kalacağız anlamıyorum.
Sonrasında başlayacaksınız sövmeye .insan bu cr7 degil .jubilelik dönemde adamdan performans isteyeceksiniz

Not: fenere penaltıyı atıp adamları çukura yuvarladı ya benim için mesele yok ama maalesef bu yeterli değil

Bu halle CL'de yine kevgire döneriz bu nasıl kadro planlaması? 1+1 sözleşme yapılsaydı olurdu .
Ama o sözleşmeye gelmez dediğinizi duyar gibiyim gelmesin zaten. Emekli volisi uğruna pörsümüş yıldızlara ne kadar mecbur kalacağız anlamıyorum.
Sonrasında başlayacaksınız sövmeye .insan bu cr7 degil .jubilelik dönemde adamdan performans isteyeceksiniz

Not: fenere penaltıyı atıp adamları çukura yuvarladı ya benim için mesele yok ama maalesef bu yeterli değil
Haklisin Juve nasil 110 mio verdi Ronaldoya
Bayern zamaninda nasil 20 mio verir xabi alonso ya
Daha niceleri var sayabilirim sana

ve evet Ronaldo A+ ise Falcao A dir. Daima da olur böyle oyuncu Takiminda. Adam oynadigi Her macta iyi veya cok iyidi

Aldığında 33 yaşındaydı yok 40 yaşında hey Allahım.

Bonservis veremiyorsun bonservissiz dünya yıldızı geldi, reklamını yaptın, adam da karakterli çıktı sakatlanmasa rahat 15-20 golü vardı şimdi.

20 yaşında çocuk gelse bu kez de koskoca Galatasarayın forveti bu mu diyecektiniz anlamıyorum cidden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt