#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sezonu 1113 dakika oynayarak terlemeden tamamladi. 90 dakikaya bölersek 12 mac yapiyor

defolsun gitsin

En çok inananlardan biri de bendim. İnancımızı, hevesimizi, isteğimizi yok ettin. Otur göt büyüt, seni bunca zaman bekleyen taraftara gavatlık yap.

ayagini ampute ettirip protez taktirsaydik daha erkenden dönerdi.

Hala bu adama kalsin seneye oynar yazanlar goruyorum 😂

Galiba Uefa ön elemesi oynayacağız derhal bunu sepetleyip iyi bir forvet bulmamız lazım.

Herif devlet memuru gibi lig sonunu yaz tatiliyle birleştirdi. İnşallah 3 aylıklarını düzgün öderiz de Eylül'de sahaya çıkar. Daha burada çocuklar yapacak adam.

Ben senin kadar ısrarcı olamadım, takdir ediyorum seni.
zamanin da Feghouli icinde kisa kadar zaman tanilmali dedim sagolsun yaniltmadi iyilesti. aynisi Falcao icin de olacak. adam ne yaz kampi ne de kis kampi yapti. En azindan kisa kadar sabir gösterilmeli. olmazsa kisin yollarsin

Fatih Terim: "Falcao'nun devamlı oynamasını isteriz. Oynadığı zaman skoru değiştirebilecek bir oyuncu. Ama ne yazık ki pek faydalanamadık. Lig bitince tüm oyuncularla ilgili kararımızı yönetime vereceğiz."

@Serkan Gündüz sanirim Terim de dedigimi yapacak. son sans verecek sanki

Fatih Terim: "Falcao'nun devamlı oynamasını isteriz. Oynadığı zaman skoru değiştirebilecek bir oyuncu. Ama ne yazık ki pek faydalanamadık. Lig bitince tüm oyuncularla ilgili kararımızı yönetime vereceğiz."

@Serkan Gündüz sanirim Terim de dedigimi yapacak. son sans verecek sanki
Geldiğin de mutluluktan göz yaşı döken bu taraftar için birşeyler yapmak zorunda hisseder inşallah kendisini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt