#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Para vermeden yollama sansimiz olsaydi, bence yönetim simdiye coktan sözlesmesini fesih ederdi.

Sonra sucu taraftarda bulurdu. Adami siz istediginiz ve biz getirdik. Daha ne istiyorsunuz baska transfer yok derlerdi.

Bu herifi taraftar getirdi ama aponunda sucu büyük adamla poz vermeseydi almak zorunda kalmazdık

demek ki hayırlısı buymuş

ve de haklı olurlardı bu sözleri sarfettiklerinde

Apo o resimi cekmeseydi, belki haftalarda pesinden kosmazlardi. Ve yönetim taraftara göre takim yönetiyorsa, simdi niye orta saha almiyorlar? Taraftar yine transfer yapmak ekonomik anlamindan dogru olurmu hic takmiyorlar. Adamlar transfer istiyorlar.

taraftar falan getirmedi bu herifi
milletin yıldız talebi yokken kendileri attılar ortaya ismi paralı kalemlerine
sonra umut verici açıklamalar en son resim vs derken alınmasa herkesce iş taşak geçilme boyutuna geldi. o saatten sonra öpe öpe alacaksın o topçuyu

pek taraftarlık bir şey yok yani kendileri kaşındılar

Bence güclenmemis. Sadece simdiye kadar sakatlanmadigi icin size iyi geliyor.
Oyunda aktifdi. Tabi bizim topu ne kadar öne götürdügümüz ayri konu. Ama yinede o topu iceriye atmaliydi. Ikinci topa birsey diyemem. Ne güzel cekmissin eski kaliteni göstererek.

Apo o resimi cekmeseydi, belki haftalarda pesinden kosmazlardi. Ve yönetim taraftara göre takim yönetiyorsa, simdi niye orta saha almiyorlar? Taraftar yine transfer yapmak ekonomik anlamindan dogru olurmu hic takmiyorlar. Adamlar transfer istiyorlar.

bi sürü sebebi var rtaş şimdi uzun uzun yazamıycam orta sahayı da karıştırmışsın işin içine, ama falcaonun alınmasında taraftarın da payı yok diyorsan mevzuyu tekrar gözden geçirmen şart

bi sürü sebebi var rtaş şimdi uzun uzun yazamıycam orta sahayı da karıştırmışsın işin içine, ama falcaonun alınmasında taraftarın da payı yok diyorsan mevzuyu tekrar gözden geçirmen şart

Taraftarin sucu var da, ama simdi cikip Rodopa ve ANK'a nasil para yok ve ondan orta saha alamiyoruz gibi seylerin paylasmasini istiyorlarsa, zamaninda da Apoya o resimi cektirtmeyip Falcaou bizim simdiki durumumuz'da almamiz mantikli olmaz diyip rest cekeceklerdi. Dönemin basinda Diagneyi satmayi becerseler ve yerine bonservisli adam alsalardi, Falcao isine belki hic girmezlerdi bile.

5ea19f7155428216e83c3531.jpg

Kes traşı mı diyorsun reis

Kafa başka yerlerde. Toparlaması lazım yoksa işimiz zor

Araplar bilerek oynamıyor ama bu istemesine rağmen oynayamıyor. Çok büyük kazık oldu bizim için. Tek umudumuz Miami ama o iş olmayacak gibi.

Macin özetini simdi izledim
Dk 55de kacirdigi gol yine rezalet
Bunlari bile atamiyor artik
Yillik 5 milyon alan bir golcü yarim pozisyonlari bile neredeyse her zaman gol yapmaladir
Bizim falcaot daha yüzde yüzleri gol yapamiyor
Rezalet ya

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Macin özetini simdi izledim
Dk 55de kacirdigi gol yine rezalet
Bunlari bile atamiyor artik
Yillik 5 milyon alan bir golcü yarim pozisyonlari bile neredeyse her zaman gol yapmaladir
Bizim falcaot daha yüzde yüzleri gol yapamiyor
Rezalet ya

Alisi güzel bitiris lesti resmen

Alisi güzel bitiris lesti resmen
Falcao kalitesinde bir oyuncu orada kaleciyi yatirip golü yapmasi gerekir
Böyle bir pozisyonu bir kere bile kacirmaya hakki yok
Düsünmeden hemen topa abanmis sadece
Vücudu iflas etmis artik
Ne hizli düsünebiliyor ne de düsündüklerini uygulayabiliyor
Gecen sezon da böyle kolay pozisyonlari atamiyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt