#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
babelde öyle falcaoda öyle

şöyle beleşe aldığımız maaşı yüksek 33+ yaş adamlara neden 2 yıllık vermiyoruzda 3 yıllık sözleşme veriyoruz anlamıyorum

atletico suarez ile 2 yıllık imzalamış mesela. çok mu zor abi gelmiyosa sektir et gelmesin yazık yahu

herif pozisyon icine gırmıyor ki topla bulusturasın

diagne bile girdigi maclardan sonra atamasa bile süreklı pozisyon buluyor

herif pozisyon icine gırmıyor ki topla bulusturasın

diagne bile girdigi maclardan sonra atamasa bile süreklı pozisyon buluyor
2 kere kendisini öyle bosaltti ki: bir kere fegh bir kere belhanda görerek atmadilar. ilk yarinin sonuna dogru bak bi yine. 2.devre kendisi takmayip tek pasla posisyon yaratti

Hayalet

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bırakalım şu ‘’ceza sahasında topla buluşturamadık laflarını’’ Diagne bile o kısa sürede daha iyiydi.

Geçen seneye göre kondisyon ve mücadelesi çok iyi, daha fazla top gitmeli

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendisi de biraz kötü ama tüm suç bu arkadaşa yüklemek art niyet olur.
Hocam 29 gollü Gomis'in 3 seneki halini getirin bu takıma monte edin hiçbirşey değişmez.. O dönem Gomis'in Rodriguez'i vardı.. 2 sene önce Diagne'nin Trezeguet'i vardı.. Peki bu adamı kim besliyor.. Diagne'ye 3-5 top kestiler Hajduk maçında yine rezalet oynadı ama bu adam Hagi-Alex-Drogba sınıfında bir topçu.. Bu adamı bu haliyle İspanya'ya vs.. beslenebileceği bir takıma gitsin leblebi gibi dizmeye başlar..

Kanatlarımız kazma..10 numaramızın asist özelliği yok.. Sonuçta ortada.

Ben umudu ta geçen sezon kesmiştim tek beklentim bala göte sezon sonuna kadar atabileceği kadar gol atıp sezon sonu defolup gitmesi. Bidaha da bu takıma 30 yaş üstünde kimse alınmasın. Adam fizik olarak bitmiş bu saatten sonra toparlanma şansı yok.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Araba almışız benzin koymuyoruz.

Kadro mühendisliği harika.

Arkasına iyi bir 10 numara, kanatlara hızlı ve iyi orta açan iki oyuncu koysak çok şey farklı olacak.

Hem Falcao hem de Diagne CEZA İÇİ GOLCÜLERİ.

Bu ikisini topla altı pasın bir iki metre civarında buluşturamazsan, etkilerini yüzde 90 azaltırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt