#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arias macta gg olmus :/ o nasil zemin lan. Iyiki Falcao yedek

Falcao transferinden once yaptigim yorum. Yanilmamisiz. Bu tarz transferlerden vazgecmeliyiz artik.
10milyon bonservisi nasıl vereceğiz renktaş öpücükle mi

bu adamı alma sebebimiz bonservissiz olması zaten. ffpde belki 1milyon € bile artıda değildik. fernando reges gitti diagne gitti babel kiralama aldık ama çoğu para luyindamaya gitti 5milyon €. kalanlada seri lemina andone vs aldık

Son düzenleme:

bu adamı alma sebebimiz bonservissiz olması zaten. ffpde belki 1milyon € bile artıda değildik. fernando reges gitti diagne gitti babel kiralama aldık ama çoğu paraya luyindamaya gitti 5milyon €. kalanlada seri lemina andone vs aldık

hakikatleri kağıda döken 1 post.

hakikatleri kağıda döken 1 post.
adsf1.webp

bu adamı alma sebebimiz bonservissiz olması zaten. ffpde belki 1milyon € bile artıda değildik. fernando reges gitti diagne gitti babel kiralama aldık ama çoğu para luyindamaya gitti 5milyon €. kalanlada seri lemina andone vs aldık
Ocakta Diagne yerine Samatta 10 milyona alinabilirdi. Falcao’nun adi bile gezmezdi o zaman. Plansiz is yaparsin olacagi bu.

Ocakta Diagne yerine Samatta 10 milyona alinabilirdi. Falcao’nun adi bile gezmezdi o zaman. Plansiz is yaparsin olacagi bu.
Ozan gitmeyecekti normalde ama bir anda iyi teklif gelince sattı bizimkiler. Zaten bu yöneticilerde transfer becerisi az olduğu için bilindik isim aldılar direkt. Ozan tam ne zaman gitti bilmiyorum ama 1 haftalık süre vardı en az son güne yakın bi gün diagne gelmişti. Diagne transferinde taraftarların yarısı istiyor yarısı istemiyordu zaten maliyet dolayısı ile.

Falcao hiçbir zaman top süren, adam çalımlayan, savunma yapan biri olmadı. Atletiko gibi savunması üst düzey olan takımda bile.

Bu takımda Gomis olsa aynı kotu performansı gösterirdi cunku Falcao da Gomis de ceza sahası oyuncusudur.
İkisininde yaptığı tek şey ceza sahası bölgesinde top almak ve gol atmaktır.

Falcaonun iyi olması için kanatlara çalışkan ve hızlı oyuncu koymalıyız.

Falcao kotu cunku takim kotu, kanatlar kotu okadar.

Dun cok iyi oynamış hem de sert bir rakibe karsi

Ozan gitmeyecekti normalde ama bir anda iyi teklif gelince sattı bizimkiler. Zaten bu yöneticilerde transfer becerisi az olduğu için bilindik isim aldılar direkt. Ozan tam ne zaman gitti bilmiyorum ama 1 haftalık süre vardı en az son güne yakın bi gün diagne gelmişti. Diagne transferinde taraftarların yarısı istiyor yarısı istemiyordu zaten maliyet dolayısı ile.
15 Ocakta belliydi gideceği. 17sinde resmi olarak gitti galiba.

3-0 olmuş ztn ne sertliği
bizde atamadığını orda da atamamış ama en azından kendini boşa çıkarıp topu alabilmiş

Ben verdigim sozden donmem,feghouliye 2018 yazinda nasil inanmis ve desteklediysem,falcaoya da inanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt