Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 50.934
- 39.722
- 2.953
Golu atan falcaoya carptirip atmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam bariz bilinçli yön vermiş bence falcao.Golu atan falcaoya carptirip atmis
Ya hadi ya.Golu atan falcaoya carptirip atmis
El Tigre geri döndü
Bahsettiğin işleri yapacak fizik gücü ve özgüveni yok, kanada ya da geri gelip top alsa kaptırıyor, ki geçen sene Sivas maçında iyi yapmıştı bu tarz işleri. Ben saldığını ya da sallamadığını düşünmüyorum ne Diagne ne Belhanda ne de Frghouli gibi umursamaz değil ama yapmak istediklerini yapabilmesi artık pek olası değil.Bence çok çabalamıyor da. Kanada gelip top alması yok, ortaya gelip top dağıtması yok, Fener maçında 1 kez yaptığı gibi savunmacısını kendisiyle birlikte orta sahaya getirip arkada boşluk yaratması yok. Sadece ceza sahası golcüsü gibi takılıyor, bizde o topu getirecek yetkinlik olmadığı için de çok maçı topa dokunmadan bitiriyor. Bu adama çabalıyor dersem geçen yıl Sörloth'un, Cisse'nin, bu yıl Valencia'nın ve hatta Kravets'in emeklerine saygısızlık etmiş olurum. Zaten bu kadar kaliteli herif her maç Valencia-Sörloth kadar filan uğraşsa hiçbir 90'ı pozisyona girmeden bitirmez. Bu penaltı olmasa topa dokunamayacak bazı maçlarda. Fizik zaten yerlerde. Ya bizde eksik oynuyor ya da bizim ligin stoperleri korkunç güçlü. Şu Venezuela maçının 1.5 dakikalık saçma videosundaki kadar topla driplingi, birebir mücadeleyi 1 yıldır Türkiye'de bir maçında görmedim ben. Yarım ayak oynadığında da Van Persie kadar ortaya koyacak kalitesi yokmuş demek ki. Her türlü felaket bir birliktelik şu ana kadar, sonunun değişik olacağını düşünmesem de bir yerde adı ve bize gelene kadar bildiğimiz karakterinin gerektirdiği üzere şu dandik takımın liderliğini üstlenmesini diliyorum. Geldiğinde 1 yıl içinde takımın kaptanlığına yükseleceğini düşünüyordum, şu anda alternatifi olsa 18'e almam.
Moruk kötuleyelim, övmeyelim. Malum övdugumuz 2saat yaşamiyorHocam bariz bilinçli yön vermiş bence falcao.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2021 Mayista ne deniyo görürsun,golcünün hası falcaoya.iyi forumlar,dalga gecmeye devam etvay vay ayağına çarpıp gol olmuş hadi övelim bu golcünün hasını.
Carpma felan yok yolladigim videods göründügü gibivay vay ayağına çarpıp gol olmuş hadi övelim bu golcünün hasını.