#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence çok çabalamıyor da. Kanada gelip top alması yok, ortaya gelip top dağıtması yok, Fener maçında 1 kez yaptığı gibi savunmacısını kendisiyle birlikte orta sahaya getirip arkada boşluk yaratması yok. Sadece ceza sahası golcüsü gibi takılıyor, bizde o topu getirecek yetkinlik olmadığı için de çok maçı topa dokunmadan bitiriyor. Bu adama çabalıyor dersem geçen yıl Sörloth'un, Cisse'nin, bu yıl Valencia'nın ve hatta Kravets'in emeklerine saygısızlık etmiş olurum. Zaten bu kadar kaliteli herif her maç Valencia-Sörloth kadar filan uğraşsa hiçbir 90'ı pozisyona girmeden bitirmez. Bu penaltı olmasa topa dokunamayacak bazı maçlarda. Fizik zaten yerlerde. Ya bizde eksik oynuyor ya da bizim ligin stoperleri korkunç güçlü. Şu Venezuela maçının 1.5 dakikalık saçma videosundaki kadar topla driplingi, birebir mücadeleyi 1 yıldır Türkiye'de bir maçında görmedim ben. Yarım ayak oynadığında da Van Persie kadar ortaya koyacak kalitesi yokmuş demek ki. Her türlü felaket bir birliktelik şu ana kadar, sonunun değişik olacağını düşünmesem de bir yerde adı ve bize gelene kadar bildiğimiz karakterinin gerektirdiği üzere şu dandik takımın liderliğini üstlenmesini diliyorum. Geldiğinde 1 yıl içinde takımın kaptanlığına yükseleceğini düşünüyordum, şu anda alternatifi olsa 18'e almam.
Bahsettiğin işleri yapacak fizik gücü ve özgüveni yok, kanada ya da geri gelip top alsa kaptırıyor, ki geçen sene Sivas maçında iyi yapmıştı bu tarz işleri. Ben saldığını ya da sallamadığını düşünmüyorum ne Diagne ne Belhanda ne de Frghouli gibi umursamaz değil ama yapmak istediklerini yapabilmesi artık pek olası değil.

Anca dünkü gibi karambolde top gelir, boş kalır öyle gol atar. Hayvani kadrolu Monaco döneminde bile City maçı dışında öyle aman aman golü yok. Bjk ile ŞL maçlarında da kötüydü gol atmasına rağmen ki zaten alınmasını anlamamış olma nedenlerimden birisi buydu

Yani çabalamaktan kastım yatmaya gelen yatar, en azından uğraşıyor.

bu arkadasinda dedigi gibi cezasahasinda inanilmaz tehlikeli ama biz falcaoya cezasahasina basaksehir macindan beri 0 top gonderdik.basaksehir macinda feghouli 2 muthis top aldi mesela taylandan,ikisini de duzgun cevirmedi iceriye.fener maci 2 kez bosa kaçmışken 0,glasgow maci 0, kasimpasa maci 1 pozisyon hazirladik.onda da kontrol,topu cekis klas ama vurus kotuydu.

vay vay ayağına çarpıp gol olmuş hadi övelim bu golcünün hasını.

malum kişinin destek mesajını okuduktan sonra bu adama dair bütün umutlarım an itibariyle bitmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt