#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: "Falcao haysiyetli bir insan, onurlu bir futbolcu. Falcao'nun Galatasaray'ı zor duruma düşürmeyeceğine inanıyorum. Ocak ayında kalacak mı, gidecek mi? Bilmiyorum"

Mustafa Cengiz: "Falcao haysiyetli bir insan. Kendisine çok iyi bakıyor. Gereğini yapacaktır."

@Keramettin TANRIVERDİ

Aciklamalar geliyor ;)

Neden acaba Chef ?
Demedi öyle bir şey. Ya da ben duymadım

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: "Falcao haysiyetli bir insan, onurlu bir futbolcu. Falcao'nun Galatasaray'ı zor duruma düşürmeyeceğine inanıyorum. Ocak ayında kalacak mı, gidecek mi? Bilmiyorum"

Mustafa Cengiz: "Falcao haysiyetli bir insan. Kendisine çok iyi bakıyor. Gereğini yapacaktır."

@Keramettin TANRIVERDİ

Aciklamalar geliyor ;)

Neden acaba Chef ?
Kisin yollaniyor mu, yoksa maasinda indirim icin mi sence

Bu herifin kadroda olduğu hiçbir maçı izlemem hatta Galatasaraylılığımı da askıya alırım.
Gencinden en tecrübelisine herkes köpek gibi idman yapıyor yeri geliyor alkış yeri geliyor küfür yiyor sakatlanıyor covid oluyor. 2 aydır yatan Beyzademizin transferi yatınca hoop tekrardan yine kadroya. Kimse sakatlık falan masal anlatmasın. Bu herifin kadroya tekrar girdiği yerde forma adaleti falan yoktur.

Kisin yollaniyor mu, yoksa maasinda indirim icin mi sence
Devre arası kalacak mı? şeklinde soru geldi. Bilmiyorum, her şey olabilir dedi. Hangisini kurtarabilirsek durumu bence. Gökmen Özcan'da Ahmet Bulut'la görüştüm Miami ile görüşmeler var ama henüz imzalar atılmadı dedi dedi. Görüşmeler var ama ne olur bilinmiyor gibi

Bu herifin kadroda olduğu hiçbir maçı izlemem hatta Galatasaraylılığımı da askıya alırım.
Gencinden en tecrübelisine herkes köpek gibi idman yapıyor yeri geliyor alkış yeri geliyor küfür yiyor sakatlanıyor covid oluyor. 2 aydır yatan Beyzademizin transferi yatınca hoop tekrardan yine kadroya. Kimse sakatlık falan masal anlatmasın. Bu herifin kadroya tekrar girdiği yerde forma adaleti falan yoktur.

İlk çıktığı maçta sakatlanır yatmaya devam eder zaten reis. Çok maç kaçırmazsın

@Keramettin TANRIVERDİ

Aciklamalar geliyor ;)

Neden acaba Chef ?

Gereğini yapacaktırtan kastı sahaya çıkıp golleri atacak yönündeydi.

Kimsenin alabileceğini sanmıyorum bu arkadaşı.

Antrenmana çıktığı gibi

şu tarife uygulanmalıydı

2020 çok enteresan bir yıl oldu,falcaoda bu sene maça çıkabilirse bu yıl yüzyıllar boyu unutulmaz

Bi topçunun komple ayağı kopsa bu zamana kadar protez takar top oynardı. Bu nasıl bir sakatlık arkadaş?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt