#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmi yukarı yazdırırız problem yok. Lakin ön tarafındaki bayrak kalkıp Turkish Airlines basıldığı vakit almayı düşünüyorum. En nihayetinde şampiyonlar liginde öyle giyilecek forma.
valla bana sarı forma daha güzel geldi açıkçası

Antrenmanın ana bölümünde ise 19 Yaş Altı Takımı’mız ile 11’e 11 taktik çalışma yapıldı.

A Takımı’mız, çift kale maçı 4-0’lık skorla kazanırken goller Radamel Falcao (2), Emre Mor ve Ömer Bayram’dan geldi.

evet

Antrenmanın ana bölümünde ise 19 Yaş Altı Takımı’mız ile 11’e 11 taktik çalışma yapıldı.

A Takımı’mız, çift kale maçı 4-0’lık skorla kazanırken goller Radamel Falcao (2), Emre Mor ve Ömer Bayram’dan geldi.

evet

sa badir

evet
Kasımpaşa maçında 2+ gol atarsa kuşlar fena tututaşacak. Bu adam zaten kendini tam vererek oynayıp aidiyet duygusuyla taraftarla bütünleşirse tanjunun rekorunu bile geçebilir. Kendisine servis yapacak çok iyi hucum ve ortasaha hattı kurduk çünkü.

Az sövmedim sana ama iyi oldu seve seve gelmezsen söve söve getiririz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt