Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.237
- 13.889
- 403
Yenge vermiyor değil mi kumandayı
Hanim bugun enfes bir tatlı yapmis. Ona hurmeten kumanda-ı devriyeyi yapmis bulunmaktayiz maalesef..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yenge vermiyor değil mi kumandayı
bir kez bile vermedim daha kumandayı evelallah magandalığa devamHanim bugun enfes bir tatlı yapmis. Ona hurmeten kumanda-ı devriyeyi yapmis bulunmaktayiz maalesef..
kadın dediğin tvyi mute yaptıgında bozuldu zannedip fişi çekecek kuzenbir kez bile vermedim daha kumandayı evelallah magandalığa devam
Çok sakatlanıyorlar diye değil sakatlık rolü yapıyorlar diye.Terim in adaleti yerlilere
serdar aziz ve Eren derdiyok u sık sakatlanıyor diye kadro dışı bıraktı bu tarihte ilktir. falcao onların 5 katı sakatlandı nerde kadro dışı kararı?
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İnşallah bir gün yenge ile iki kelam etme şansını yakalarımHanim bugun enfes bir tatlı yapmis. Ona hurmeten kumanda-ı devriyeyi yapmis bulunmaktayiz maalesef..
seni ifşalamanın vakti geldikadın dediğin tvyi mute yaptıgında bozuldu zannedip fişi çekecek kuzen
serhat alırMasterchef finali baymaya başlamıştı ustat. Tagledigin icin cok tesekkurler, biraz eglenelim!
bi kez başlayınca bu işe gerisi geliyor. beni geçersin sen 2 ayagözyaşım pıt
paylaşmayı severizKafayi yemissiniz
Serdar sakatim diyip maledivlere kacmisti. Ondan kovulduTerim in adaleti yerlilere
serdar aziz ve Eren derdiyok u sık sakatlanıyor diye kadro dışı bıraktı bu tarihte ilktir. falcao onların 5 katı sakatlandı nerde kadro dışı kararı?
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kafayi yemissiniz
19 u nerede geçeyim yavbi kez başlayınca bu işe gerisi geliyor. beni geçersin sen 2 aya
canı sıkılan banladı19 u nerede geçeyim yav
Sen de ne yaptın reis birinin sülalesine sıradan saydırdın mı nedir
Ben çok pisi pisine yedim lan. Ban yemek canımı sıkmadı; başlığında bulunduğum zat a kayamadım o hırsla o koydu.canı sıkılan banladı
13 kere banlanmisim, seninkisi ne xd