#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İdmandan notlar:

-Hoca baya kilo almış.
-Kralhanda'nın bir sakatlığı yok, maçta oynar yüksek ihtimalle.
-Lemina salonda çalışıyor denmişti idmanda göremedim sanırım doğru.
-Seri takıma alışmış baya neşeli gibi.
-Falcao bile Luyindama'nın yanında çocuk gibi kalıyor bkz.4:04
Falcao 1.90 boyu mu varda Luyindama'nın yanında farklı görünsün

İdmandan notlar:

-Hoca baya kilo almış.
Falcao 1.77'imiş. Benim yanımda da küçük görünür yani. (1.87'yim)

İdmandan notlar:

-Hoca baya kilo almış.
Leminanın dün idmanda ikili mücadelede fotolarını gördüm resmi websitesinde... Şaşırdım

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

iyi bişeymi kötü bişeymi demiş bu şimdi

Drogba adıyla bile fark yarattı, tarihin en iyi santraforlarından biriydi demek istemiş. Falcao ise o kadar büyük isim olmasa da tarihin en iyi 20 10 numarası arasına yazılmayacak ama Galatasaray'ın unutulmazları arasına girecek Sneijder tarzı bir performans gösterebilir demiş. Drogba büyük ihtimal kariyer itibariyle Galatasaray'da oynayan en büyük futbolcudur ama ilk tam sezonuyla başlayıp Mancini'den sonra arşa çıkan yatışı gibi olacaksa ben de Falcao'nun Sneijder gibi 3-4 yıl takımı sırtlamasını tercih ederim. Ki Allah zeval vermesin Falcao insani karakter ve disiplin anlamında bu iki oyuncunun da üstünde olduğundan ben kendisinden ciddi ciddi Hagi görevi bekleyip takıma seviye atlatmasını bekliyorum. Şu anda kendisine dair tek hayalim Galatasaray'la hiç olmadı bir Avrupa yarı finali oynayıp futbolu burada bırakmasıdır.

Tamam güldük, eğlendik. Süperstarlığı bırakıp top oynarsan iyi olur.
2 ay bekledim ben, bu sözü söylemeye hakkım var😀

Drogba adıyla bile fark yarattı, tarihin en iyi santraforlarından biriydi demek istemiş. Falcao ise o kadar büyük isim olmasa da tarihin en iyi 20 10 numarası arasına yazılmayacak ama Galatasaray'ın unutulmazları arasına girecek Sneijder tarzı bir performans gösterebilir demiş. Drogba büyük ihtimal kariyer itibariyle Galatasaray'da oynayan en büyük futbolcudur ama ilk tam sezonuyla başlayıp Mancini'den sonra arşa çıkan yatışı gibi olacaksa ben de Falcao'nun Sneijder gibi 3-4 yıl takımı sırtlamasını tercih ederim. Ki Allah zeval vermesin Falcao insani karakter ve disiplin anlamında bu iki oyuncunun da üstünde olduğundan ben kendisinden ciddi ciddi Hagi görevi bekleyip takıma seviye atlatmasını bekliyorum. Şu anda kendisine dair tek hayalim Galatasaray'la hiç olmadı bir Avrupa yarı finali oynayıp futbolu burada bırakmasıdır.
Drogba’nın oynadığı en büyük takım Chelsea.Popescu Barca’dan geldi.Hagi ise hem Barca hem Real’de oynadı.

Drogba’nın oynadığı en büyük takım Chelsea.Popescu Barca’dan geldi.Hagi ise hem Barca hem Real’de oynadı.

Pope de Hagi de büyük takımlarda geçiş oyuncularıydı, hiç uzun soluklu tutunamadılar. Drogba Chelsea'yi 10 yıl sırtında taşıyıp neredeyse tek elden Şampiyonlar Ligi Şampiyonu yaptı. Arda da oynadı Barca'da ama Drogba'dan daha iyi kariyer diyebilir miyiz? Hagi-Popescu direkt Barca'dan geldikleri için ilk geldiklerinde daha büyük profil gözükebilir ama Drogba 2 yıl önce Allianz Arena'da Bayern'i yıkıp Chelsea gibi vasat tarihli bir takımı ŞL şampiyonu yapmış bir oyuncu olarak geldi bize. Ha iş verdiklerine kalırsa geçtim Hagi-Popescu'yu, 1 yıllık Jardel performansını bile Drogba'nın önüne koyarım ben.

Üzerinde kuşlar tarafından oluşturulan büyük beddualar olabilir kim hangl dln de neye lnaniyorsa ona göre blr dua etsin.

Kolumbiya milli maçın kadrosuna niye alınmadı?
Şöyle bir haber görmüştüm
1568166696544.webp

Falcao da adem gibi.Boyları kısa ama inanılmaz sıçrama yeteneğine sahipler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt