#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim anlamadığım olay şu

daha falcaonun 2.maçı? terim demedi mi yeni adamların zamana ihtiyacı var tempo için diye? oynatmayarak mı maç temposu kazanacak bunlar. zaten bir sonraki maçımıza daha 1 hafta var anlamadım yani.

hayır oynatmayacaksanız adamı malatyaya götürmenin anlamı yok. ee götürüyosunuz niye 90da sokuyonuz delirecem ya saçmalık yani

Galatasarayın büyüklüğünü gösteren futbolcudur. Bizde ancak yedek olabilir şansa varsa uzatmalarda forma bulur !!!!

5 - 6 milyon Euro verdiğin adamı deplasmandaki önemli maçlardan birinde yedek oturtmak hangi hocanın fikriyse aferin ona. Ziraat kupasındaki kıytırık maçlarda oynatma eyvallah ama bu rezalet.

Futbolcu oynayarak daha fazla takıma adapte olmaz mı daha iyi tempi tutmaz mi,bütün yaz adam maç bile yapmadı ilk yarı oynar skoru aldıktan sonra kenara al,adama küfür eder gibi 90 da oyuna alıyorsun.

Hazir olmayan adami dinlendirmek ne kadar sacma ya hadi yedekte baslattin soksana 60tan sonra cikar babeli sok falcaoyu bakalim o kadar rahat cikabilecek mi malatya ciksin yada aninda cezayi kesecek ama bizimkiler ne yapiyor Falcaoyu sokacagi yerde Gidip Jimmy sokuyor ve Savunmayi en cok tedirgin eden adami oyundan aliyor buyrun topla tufekle ustumuze gelin diyorlar resmen .

Falcao ve Emre
Babel ve Adem in yerine girmeliydi 60 dan sonra

Falcao'nun oynatılmaması hakkında ne düşünüyorsun kmk.

iyi 1 başlangıç yapmışken, neden kesik yedi?

90'da niye oyuna sokuyoruz onu da çözemedim. göt sıkışınca atar diye mi

Alerta Bogato: "Falcao için beklenmedik karar."

AS Colombia: "Galatasaray galibiyeti kaçırdı, Falcao sadece 3 dakika oynadı."

Publimetro: "Galatasaray'da Falcao'ya saygısızlık."

:mad: :mad: :mad:

Alerta Bogato: "Falcao için beklenmedik karar."

AS Colombia: "Galatasaray galibiyeti kaçırdı, Falcao sadece 3 dakika oynadı."

Publimetro: "Galatasaray'da Falcao'ya saygısızlık."

:mad: :mad: :mad:
haklılar bro.

kolombiya'da yayınlanan bir gazetem olsaydı bende "madem falcao'yu oynatmayacaktınız, neden aldınız" başlığı attırırdım.

Arkadas, biz sus esyasi mi aldik? Daha 2. macinda rotasyon. 12 puanin olsa anlarik da zaten gereksiz 5 puan kaybetmissin ve hala rotasyon

biz bu adam yıllardır zorlandığımız deplasmanlarda az girdiğimiz pozisyonları gol yapıp kaderimizi değiştirmeyecekse neden aldık

real madride psgye falan şov yapacağını düşünen varsa hayal kurmasın o tür takımlara karşı bireysel oyuncun messi olsa fark yaratamaz organizasyon farkından ötürü

biz bu adam yıllardır zorlandığımız deplasmanlarda az girdiğimiz pozisyonları gol yapıp kaderimizi değiştirmeyecekse neden aldık

real madride psgye falan şov yapacağını düşünen varsa hayal kurmasın o tür takımlara karşı bireysel oyuncun messi olsa fark yaratamaz organizasyon farkından ötürü
Reis bugün sağlam giydirmektesin, zevkle takip ediyorum.

Bazirlari ağır saçmalıyor. Yedek çıkması doğruydu sadece 90da oyuna girmesi saçmaydı

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bazirlari ağır saçmalıyor. Yedek çıkması doğruydu sadece 90da oyuna girmesi saçmaydı

Neye gore sacmaliyor kime gore sacmaliyor bu hafta cl olsa sonra fener maci olsa anlarim ama sadece lig var 1 haftada doya doya dinlenir .Hazir olmayan adami dinlendirmek sacma degil mi? Fegi dinlendir Marionaoyu dinlendir Babeli dinlendir oynamasi gereken ve takima alismasi gereken adami dinlendirme

Başta Andone-Falcao ile başlarsın işi bitirdikten sonra gönül rahatlığıyla 45 dk da bile çıkarabilirsin. Dalga geçermiş gibi golü yedikten sonra 90+1 de oyuna almak nedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt