Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takım kaptanı olacağına inanıyorum.Keşke çatır çatır oynasa ve hagi gibi futbolu bizde bıraksa.Falcaonun dün en çok dikkatimi çeken hareketi elbette 3 lü çektirmesi falan cok guzel seyler ama sahneye çıktığında hemen en baştan başlayarak tüm takım arkadaşlarıyla tek tek selamlaşması falan hem çok güçlü bi karakter hem de büyük bir takım lideri olacağını gösteriyor takimin ona olan saygısını kat be kat arttıran ayrıntılar bunlar
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benim gozumde ilk 3 gercek kaptanlarimizTakım kaptanı olacağına inanıyorum.Keşke çatır çatır oynasa ve hagi gibi futbolu bizde bıraksa.
Bu haberi paylasanda ntvspor ve falcao‘nun maaliyetinin aciklanandan fazla oldugu haberini paylasan da ntvspor.. aramizdaki irlandalilarda gelip forumda konusunu aciyor ve fatih terim istifa, albayrak istifa diye nida‘lar atiyor. falcao‘nun maaliyeti belki gercekten biraz daha fazla olabilir ama bu beni ilgilendirmez. kulüp onu bir sekilde halleder(nef vesaire). mühim olan oyuna gelmemek.. cünkü net bir sekilde algi operasyonu yapiyorlar
Ekli dosyayı görüntüle 60042
Bunun doğrusu şudur.Ortalıkta fahiş maliyetiyle ilgili haberler dönüyor. Doğruluğu nedir bileniniz var mı?
o nu drogba kaldirmisti zatenYaşı 30'u geçmiş ve çok para kazanan yıldız transferi yatmaya geliyor imajını tamamen ortadan kaldıracak. O isteği arzuyu görebiliyorsunuz. Golleri sıralamaya başlayınca maliyeti konuşulmaz bile. PSG ve Real Madrid'e gol atacaksak bunu Falcao yapacak.
o nu drogba kaldirmisti zaten
bizim adimiza kalkmaz. gustavo sadece 6 ay daha genc, burak 6 ay daha büyük adamlar nasil pohpohlaniyorlar.Aynen, yine konuşuluyor bu sefer tamamen kalkacak ortadan bu algı.