- 3 Temmuz 2012
- 137.903
- 86.806
- 5.338
degerlı dostum hala telefonun gıtmemıs
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
degerlı dostum hala telefonun gıtmemıs
bu adamın sözleşme detaylarına baktım maaşı iki ay gecikirse sözleşmesi fesholuyor. bu ne yahu ?
iki aylık gecikmede vın topuk yapmayı baştan kafaya koymuş adam iki aylık form düşüklüğü yaşarsa biz tekme vurabiliyor muyuz ?
inşallah paranın hakkını verirsin de bu mesajlarımızla utandırırlar bizi.
hadi bakalım ilk maçın göster kendini.
Sözleşme detaylarını sana mail yoluyla yolladılar zaten
www.ntv.com.tr
bu adamın sözleşme detaylarına baktım maaşı iki ay gecikirse sözleşmesi fesholuyor. bu ne yahu ?
iki aylık gecikmede vın topuk yapmayı baştan kafaya koymuş adam iki aylık form düşüklüğü yaşarsa biz tekme vurabiliyor muyuz ?
![]()
İşte Falcao'nun sözleşme ayrıntıları: İlk 11'de başladıkça ek ücret alacak, maaşı 2 ay gecikirse fesih hakkı var!
Monaco’dan Galatasaray'a bonservissiz transfer olan Falcao'nun yıllık maaşı 5 milyon euro olarak açıklandı. Ancak sözleşmedeki garanti 5 milyon euro yıllık maaşının yanı sıra maç başı (yedek kalsa bile) ücretlerle birlikte 2-3 milyon euro daha ek ödeme var.www.ntv.com.tr
Vedat bu sene gol Krali olacak ne Falcaosu ya Vedat genc bir kere ! Vedat ileride 50 60 yapacak adam demeyi unutmusun.bu adamın sözleşme detaylarına baktım maaşı iki ay gecikirse sözleşmesi fesholuyor. bu ne yahu ?
Cevap vermiyor amirim. Alalım mı?İspatlada görelim şu sözleşme detaylarını? İspatlamazsan ona göre cevap alacaksın.
Profesyonel bir sözleşmede iki taraf ne onayladı ise o geçerli olur.bu adamın sözleşme detaylarına baktım maaşı iki ay gecikirse sözleşmesi fesholuyor. bu ne yahu ?
ntv haber linki koymusum görmüyor musun ?Cevap vermiyor amirim. Alalım mı?
Cevap vermiyor amirim. Alalım mı?
İspat mı o? Resmi bir belge mi?ntv haber linki koymusum görmüyor musun ?
ntv haber linki koymusum görmüyor musun ?