#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 net pozisyonumuz var ve bu posizyonlarin hepsine yeni forvetimiz girdi Normalde o golleri kacirmaz ama ilk mac ilk heyecan diyelim .Dun Belhanda bi topa vurdu kaleciden sekecek gibi oldu aninda kalecinin dibinnde bitti biraz fazla sektirse iceri atacakti .Diagne olsa Belhanda topa vurdugu gibi arkasini donmustu
Ayrıca o 4 pozisyon da falcaonun pozisyona girme kabiliyetiyle de alakalıydı.çoğu forvet o pozisyonlara giremez.babele attığı pas dısında vuruşları da doğruydu sadece isabet etmedi

kactı denilen pozisyonlar gol olsa güzel goller olacaktı yalnız.zor pozisyonlardı.biri arkası dönük,biri sağ çaprazdan dar açıdan,diğerinde de fake atarkan 2-3 kişi vardı önünde.

babele cıkardıgı pasta babel yavas kaldı.ama kendi atardı cok rahat.

begendim ilk maç için.daha ne olsun.iyi mücadele etti adam bi de.
Babele attigi pasta cok rahat topun dibine girebilirdi ve bunu zorlanmadan yapacak bi adam neden babale denedi acaba

Bazen gercekten futbolseverlerimizin sadece özet izledigini düsünüyorum. Falcao ile ilgili degisik ve konvensiyonel olmayan bir oyun tarzi var diye önceden belirtmistim. Öyle saha icinde her yaptigi cok mantikli degil, dogrusu degil, ama sonra bir bakiyorsun pozisyon gol ile bitiyor. Vahsi, ve instinktleri ile oynayan bir oyuncu, kafasi daima topta.
Genel anlamda da bu böyledir, zaten bir cok oyuncuda. Defosu olabilir bu kötü degil. Her pozisyonu mac özetlerinde gibi, yüzde yüz olumlu kullanacak hali de yok.

Ne kadar cok denerse, nekadar cok pozisyona girerse, okadar etkili olmasi demek oluyor. Falcao´da bir Süperstar geni var cünkü, killer genes. 2 tane pozisyonu üst üste harcasa, o ücüncü pozisyonda onu negatif etkilemez, topu alir kontrol eder, ve golü cakar.

karısı niye kızları hep aynı kombinden giyittiriyor yaw :asd:

değişik bi still
En temizi.her biriyle ayrı uğraşsa kafayı yer.bi de birbirlerinin elbiselerini kıskanır huzursuzluk çıkarırlar.büyüyene kadar aynı elbise giydirmek mantıklı bence

Falcaonun 4 pozisyondada topa yumusak vurdugunu farkettim şut gücünü mü kaybetti bu adam yada ayak içi ve yukaridan klasik gol vuruslarindan birini denemesi lazimdi heyecan yapti galiba

Bazen gercekten futbolseverlerimizin sadece özet izledigini düsünüyorum. Falcao ile ilgili degisik ve konvensiyonel olmayan bir oyun tarzi var diye önceden belirtmistim. Öyle saha icinde her yaptigi cok mantikli degil, dogrusu degil, ama sonra bir bakiyorsun pozisyon gol ile bitiyor. Vahsi, ve instinktleri ile oynayan bir oyuncu, kafasi daima topta.
Genel anlamda da bu böyledir, zaten bir cok oyuncuda. Defosu olabilir bu kötü degil. Her pozisyonu mac özetlerinde gibi, yüzde yüz olumlu kullanacak hali de yok.

Ne kadar cok denerse, nekadar cok pozisyona girerse, okadar etkili olmasi demek oluyor. Falcao´da bir Süperstar geni var cünkü, killer genes. 2 tane pozisyonu üst üste harcasa, o ücüncü pozisyonda onu negatif etkilemez, topu alir kontrol eder, ve golü cakar.
Fox in the box, clinical striker 😃

Kalite ama biraz yaşlılık belirtileri mi var yoksa kondisyonu mu zayıf tam çözemedim, umarım hazır olmadığı içindir. 1-2 pozisyonda çevikliğinin bayağı geride olduğunu çok net gördük.

Adam kaç hafta oynamadı, her pozisyonda doğru yer aldı. Topu ona ne kadar hızlı taşınırsa o kadar etkili olur.

yakın bölgedeki frikikleri de kimseye bırakmasın

zaten üst düzey vuran kimse yok

en azından daha önce frikikten gol atmış ve gol krallığına oynayacak biri vursun

IMG_20190915_143054.webp

Kalite ama biraz yaşlılık belirtileri mi var yoksa kondisyonu mu zayıf tam çözemedim, umarım hazır olmadığı içindir. 1-2 pozisyonda çevikliğinin bayağı geride olduğunu çok net gördük.
Ne yaşlılığı yav bırakın artik bu safsataları. Şikeciler 40 yaşindaki adama bel bağlamış tinerciler 37 yaşındaki atibaya bel bağlamış. Gelip falcaonun yaşına laf atıyor hala şike medyası. Geçin bu işleri

Bu Aspor da şu taksiye müşteri alıp futbol konuştukları programa baktım sabah ne hikmetse (!) taksiye aldıkları her 10 adamdan 11 tanesi fenerbahçeli çıkıyor

Genç birisi bindi biz dalgasına diyoruz ya Muriqi Falcao'dan iyi filan diye adamlar gerçekten böyle düşünüyormuş acıdım ulan. Adam bayağı bile isteye kendi öz iradesiyle Muriqi Falcao'dan daha iyi dedi ya lan

Adam 1 dakika önce Gustavo'nun ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu ne kadar iyi bir transfer olduğundan bahsediyorken 39 yaşındaki Emre'yi öve öve bitiremiyorken 1 dakika sonra Falcao için böyle yaşlı fubolcuların gelmesini istemiyorum ligimize dedi Falcao transferi çok maliyetli bir transfer Galatasaray'ın paraları boşa gitti dedi

Bu adamlar ciddi ciddi böyle düşünüyor Gustavo dünyanın en iyi transferi Muriqi en iyi forvet Emre zaten dünyanın en iyi orta sahası kimseyle kıyas bile yapılamaz bu kafadalar hepsi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt