#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aut’a gidecek şutu birinin ayağına çarpıp gol oldu. Resmen ilahi güçler bu Galatasaray taraftarı aylarca bu adam için yattı kalktı, bu maçta bir golü olmazsa onlara ayıp olur deyip devreye girmiş gibiydi. Onun dışında ceza sahası içinde çok aktifti beğendim.

Bana göre de tam bir golcü sansiydi o gol.

Iyi forvetlerin iyi futbolcu olmasindan ziyade golcü sansi olduguna da inaniyorum ben.

Bugün kendisinden bir gol bekliyorum. Brugge defansı onu tutabilecek kadar uyanık değil, gol atacaktır.

Gol atalım agam. Hem bruggeye ordan seksin tffye.
Nzonzi ve senin haricinde takımdan performans beklemiyorum.

falcaonun yerine adem büyük veya erencan yardimci oynasa bu kadar olur bu oyun planinda

en önde oynayan adam ne yapsin

Gayretliydi ama kondisyon sıkıntısı var. Birazda yavaş.

Biz rakip sahaya topu yıkamadıpımız sürece aman aman gol rakamları beklemeyin

bu maç cagneyi aratmadı valla, sistem vs bir kenara da ayağına gelen topu kontrol edememesi de sistemle alakalı değil sonuçta

Hazir degil henuz, dogru durust topla da bulusturamiyoruz zaten de.

Hazır değil ama ne oynadığımız belli olmadığı için. Böyle oyunlarda kötü gözükür Türk futbolunda iş yok gelen yabancılarda hep bitik. Brugge nasıl buluyor oyuncuları adamların adam gibi scout sistemi var

Sistemlik bişey yok hayalet gibiydi. Mental olarak hazır değil tam bi baskı var üstünde belli ki yoksa o topları kontrol edemeyecek adam değil.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha 1 maç oldu.Bence vasat oynadı ama takım pozisyona mı soktu falcaoyu.En azından gayretli mucadele etti.

Esasında topu buluştursak Falcao ile bir şeyler yapacak belli ama

O kadar yavaş çıkıyoruz ki

adama top gelene kadar mevsim değişiyor

Başına en az 3 defans oyuncusu dikiliyor

Artık sayın Terim hızlı çıkma işini çözer herhalde

Yoksa Falcao’da yakın zamanda çöp kategorisine girebilir

Bu adamı 2+1 kişi markaja aldığında Onyekuru gibi oraları değerlendirecek futbolcumuz yok. Bugün ensesinde 2 rakip gölgesiyle oynadı tüm maç. Markajdan kurtulup arkaya sarkmaya çalıştığı anlarda da ne Seri ne Soso ne de Mariano kafalarını kaldırıp bakmadı bile. Eğer hızlı, Henry gibi kendisini unutturan bir futbolcun yoksa Falcao'nun yanına forvet özellikleri olan gezen, bulduğu boşluklarda da arkaya sarkacak birisini koymak şart. Böylece hem Falcao rahatlayacak hem de atak yönüne göre ters kanatlardan daha fazla pozisyon bulabileceğiz. Babel sürekli sırtı dönük top istedi bu maç. İleride rakibi rahatsız edecek yeterli aksiyonu bulamadık.

Bu aciz sistemle Diagneyi yedik inşalla h sıra sana gelmez kral

Kanatlardan orta yok,asist yok eee Falcao gol atacak tabii atar

Takim top mu oynuyor ki ne kanattan gelebiliyoruz ne hizli hücum yapabiliyoruz falcaoyu ceza sahasinda topla bile bulusturamiyoruz bu sistemle 10 tane falcao oynatsan boş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt