#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harbiden kral bi adam. Çok mücadele etti çok koştu, top aldı faul aldı oyunu açtı, defansa kadar gelip top çıkarttı. Gol atamadı evet ama bu kısır takımda gol atmak biraz zor. Teşekkürler

Sizce de gereğinden fazla geriye gelmiyor mu? Hoca öyle talimat vermiştir mutlaka ama ileride pozisyon alma açısından sıkıntı yaşıyor gibi bu kadar geri gelince..

Şimdi gunah keçisi mi yapmaya çalısıyorsunuz.Kolay değil iki tane azman stoper ile mucadele etmek.Ne bekliyorsunuz abi bu adamlardan ? bir anlatın 5 tane gol falan atmasını mı ?

Cok degisik bir oyun planimiz var, hatta hic yok da diyebiliriz. Bir türlü ileride topla bulusturamadik.

Kötü diyemem adama top getiremıyoruz. Falcao hertürlü is yapacak ama bu taktikle zor top atarız

bu oyuncu grubunun öyle bir özelliği yok. bunlar top falan getiremez.

bu uyumsuz oyuncuları toplayıp bir araya getirerek takım oluşturmaya çalışan teknik ekip bu sezonu yakacak.

Gömmeyin adamı. Çok normal bu performansı. Çünkü takım ileri gitmiyor. Orta açmıyorlar bakın sonda nasıl vurdu kafayı. Sağlam kamp yemedi, milli takım maçları falan form tutması biraz sürebilir. Pozisyona sokarsan atar bu adam çok net. İsterse 38 yaşında olsun. Pozisyona sok adamı atamazsa o zaman söv.

90. dakikada kornerden gelen topta yan donerek yaptigi kafa vurusunun aynisini ben gol yapmistim ama biraz daha gerideydim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt