#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi Falcao gol atamıyor takım çok mu atıyor ne yaptığımız belli değil sahada

Bu adam gelmeden önce sakatlanmıştı, geldiğinde de sakat sakat mecburen oynadı ve patlak verdi. 1-2 haftası daha net var, ama yine riske edilecektir.

Kendisi her türlü 20+ gol atar ligde. Buna eminim. Ama şu var bence alınmaması gerekiyordu.

Bir inat uğruna alındı, komisyoncular zengin edildi. 14 gol atamaz bu ligde.

35 yaşına gelmiş adamı bu paralara alıp, 3 yıl sözleşme yapıp sonra da FFP diye ağlamak aptallıktan başka bir şey değildir.
Yaşı 33. Performansında geçen sezon sonuna kadar düşüş yok. Aksine istikrarı var. Galatasaray'ın da forvete ihtiyacı vardı ve süper transfer oldu. Takımın mevcut durumundan yola çıkarak böyle özel bir oyuncuya bunları yazmak art niyet gerektirir.

Diego Simeone: “Falcao, Atletico’da sonuca giden, patlayıcı, skorer ve soğukkanlı bir golcüydü. River’da takımımdaydı; kazandım. Atletico’da takımımdaydı; kazandım. Onu gerçekten çok seviyorum. Atletico’nun son yıllardaki en iyi forvetlerinden biriydi.”

Bu sezon maksimum 12-13 gol atar. Fazla bir şey eklemiyorum Falcao'dan bu sezon için.

Bu oyun anlayışıyla ve bu oyuncu performanslarıyla Falcao'nun başarılı olma imkanı yok. Babel-Yuto kanadının orta yaptığını hatırlamıyorum mesela. Nagatomo klasik topu alıp geriye dönüyor. Babel her aldığını topu kaleye vurmaya çalısıyor. Mariano-Feghouli ikilisi zaten bitik sağ tarafta topu hiç ediyorlar.

17/18 sezonunda sadece Rodrigues'in Gomis'e yaptığı asist sayısı 9. Bugün bu katkıyı verebilecek bir oyuncu yok takımda.

Hocanın bir şekilde önce oyuna sonra da oyunculara müdahale etmesi gerekiyor. Suçu Falcao'da aramak şuan için çok yanlış.

Bence daha 2-3 hafta kendine gelemez, tek ümit devre arası kampı, yoksa yandı gülüm keten helva

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt