#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugun babel yerine olsa 3 tane atmisti

Adam agrim var demiş abartmayin.17 -18 gündür de antrenman yapmıyomuş.tehlikeye mi atsın hoca adami?hoca sikayetci değil üzgün

hoca agrım var dıyen adamı sevmez

gecmıs olsun bıdaha oynamaz

Real maçında oynatmayın. Ağrısı olan adam Salı günü oynamaz abi o tempoda hiç gerek yok aşil bi koparsa geçmiş olsun. Beşiktaşa kadar yatsın 9 gün

Kargaları seviyor zaten 2 tane atar sahaya inerler

yav 2 gol atar hersey unutulurda esas mesele seri. en lazım olan adam belkide
yani ne alaka oynamaması maç mı seçiyor hocamı kafayı takıyor anlamadım bişey

Sikinti nerde arkadaslar? Oyncu sakat mi , isteksiz mi, oynamak mi istemiyor?
Falcao neden bizde oynamak istemesin?
Cok istekli heyecanli bir sekilde gelmemismiydi Galatasaraya?

Fatih Terim: "Falcao ağrım var dedi. Bugün konuştum. 17-18 gündür oynamıyor. Antrenmana da çıkmıyor. Müsait olursa Falcao'yu Şampiyonlar Ligi maçında tabi ki oynatmak isterim." (beIN Sports)

müsait olursa biz de iyi futbol görmek istiyoruz taraftar olarak. 2,5 sene oldu. hala ocak falan deniyor çünkü

Fatih Terim: "Falcao ağrım var dedi. Bugün konuştum. 17-18 gündür oynamıyor. Antrenmana da çıkmıyor. Müsait olursa Falcao'yu Şampiyonlar Ligi maçında tabi ki oynatmak isterim." (beIN Sports)
Vücut dili ve minikleride önemli hocanın bu cümlelerde. Doktorlar oynaya bilir raporu vermiştir büyük ihtimalle ki zaten bunun üzerine oyuncu ile konuşuyor oynaya bilirmisin diye.

canlı izledim beden dili resmen tutuldum diyordu falcaoya. malesef falcaodan verim alamayacağız gibi

bu konuda terıme katılıyorum

Falcao’yu kiralayacak kulup ararız devre arasında. Ama o maaşı kim verir bilmem

bundan artık bi cacık olmaz. tricolor gs'ın as forvetidir. öyle pas geldi gelmedi beklemez iyi oyuncu, sağ ayak içiyle sol köşeden örümcek ağlarını alır mis gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt