#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam da en boktan yerden saktmis adam. Asil tendonu kopar falansa, kariyeri biter anlamina gelir. 33 yasindayken o sakatliktan düzelmek acayip zor olur.

Belki Kevin Duranti örnek alarak ondan hic riske girmeyi istemiyorlar olabilirmi acaba?

Monaco'da da bu yüzden dinleniyordu. Bu süreçte güçlendirme yapılıyor doğru olarak, umarım doktorlar bir hata yapmaz, doğru tedavi ve idmanla sezonun kalanında rahatlıkla oynayabilir.

Kulüp artık sakatlığına dair resmi bir açıklama yapmalı. Fatih Terim bile müsait değil diyor. Böyle açıklama olur mu?

Belli birsey adam yüzde yüz hazir olmadan maclara cikti sonra sakatli daha ciddi oldu bu gidisle elde patliyacak, bari tam düzelmeden geri dönmesin.

andone formda bu aralar. içerideki brugge maçına kadar dinlendirilsin bence.

Aşıl tendon sakatlığın şakası olmaz yalnız. Koparsa en az 6-7 ay kaybolur piyasadan. Yaşınıda göz önünde bulundurarak bu süreç hem daha uzaya bilir hemde kariyeri bite bilir.

Laf atacağınıza biraz destek olun oyuncumuza. Acele etmesine hiç gerek yok bu sakatlıkta. 2 hafta ise 2, 3 ise 3 hafta sürer. Yapacak bir şey yok.

Özel program dahilinde çalışmaya devam ediyor. dr. Yener İnce'ye güveniyorum. Umarım doğru zamanda takıma katılacaktır.

Kariya bak tarihi gecmis cayi Falkoa'ya iciriyor.Sonra Falkoa neden yok

lorelei taron fıstık ile ilgili görsel sonucu

ah ah. böyle hayal etmemiştim. seneye oynar inşallah

formasını alacaktım bekletiyorum. bi şeyler yapana kadar almam. bunu da bil radamel. ben kaybetmem sen kaybedersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt