Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.033
- 10.334
- 2.413
Heralde gecen sezon 4 mac kacirmis bize geldinden beri hemen bu sayi esit olmus, bir kere de sansli olalaim bu yapilan transferlerde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjk karsisinda oynayabilecek mi?
Vahim bir durum1 aydır antreman yapmıyor.Oynaması da 1 ayı bulur.
Andone kral varken mıformasını alacaktım bekletiyorum. bi şeyler yapana kadar almam. bunu da bil radamel. ben kaybetmem sen kaybedersin
hmm 23 numara. mantıklı duruyorAndone kral varken mı
Akarı yok kokarı yok rtaşhmm 23 numara. mantıklı duruyor
bugün var yarın yok o da rdaşımAkarı yok kokarı yok rtaş
Müzmin sakat demek için çok erken. Eksiği var doğru ama sorun Falcao da değil zaten.Müzmin sakat. Anca Nusret'e gidip kilolarca et yesin. 1 aydır ortada yok. Ayrıca ahı gitmiş bitmiş ve çok narin. Vedat ve Falcao'yu kıyasladığımızda ne kadar haklı olduğumu bir kez daha gördük...
Geçen bir fener sayfasında gördüm falcao ya yeni van persie diyorlar önce 36 gol atıp derbiler kazandırsin sonra aynı seviye de karşılaştırılması yapılsın yazıyordu ilk kez bir fenerliye katıldım..Robin Van Falcao
büyük ihtimal yok olsa nolur antremanlarda yoktu 1 aydirBu zirbo kadroda yokmu yarin?
oha 36 tane mi atmış van persie fenerdeGeçen bir fener sayfasında gördüm falcao ya yeni van persie diyorlar önce 36 gol atıp derbiler kazandırsin sonra aynı seviye de karşılaştırılması yapılsın yazıyordu ilk kez bir fenerliye katıldım..