#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence kadroya kesinlikle alınmalı zira kazanamazsak zaten lige havlu atıyoruz. sonrasında oynasa da bi anlamı kalmıyor
Ne havlusu daha ya. Bu köprünün altından çok sular gecer daha. Devre arasına 6 puan geride girebiliriz. İkinci devre toparlanacaktir takım.

vücudu hayli kalınlaşmış. sakatlığın etkilerini atlatmışsa bile fiziksel olarak toparlanmak için zamana ihtiyacı var.

Kanka ne oynadın yav?

Bu oynadığın futbol muydu kanka?

sana-puanim-9-kankam_1025741_m.jpg

Kac aydir oynamayan adami iki idmana çıktı diye maça atmanın anlami ne. Ikinci yarıya kadar oynatilmamali.

herif yaz boyu yattı sakatlıktan fizik çeviklik koşu elastikiyet hiçbir şey kalmamış.
sonradan oyuna girdiği halde sahadaki adamdan daha çok yoruldu :):):)

Mutlaka ilerde top tutabilecek güçlü bir forvete ihtiyacımız var falcaoya güvenmek çok zor

70 gün sonra, normaldi bu hal. hele cok kötü bir sakatligin virajindan döndü

67 gun ayagina top degmeyen adami elestirmek hep bu forumda goruyorum sakamisiniz ne bekliyorsunuz Ben hayatimda futbol oynamadim empati kurubiliyorum bazi arkadaarda buda yok sanirsam. cok agirlasmis cunku antreman yemedi adam 3 veya 4 mac ust ust oynarsa toparlar Lemina nasil toparladiysa Leminaya da boyle yorumlar yapiliyordu.bizim icin onemli olan Tekrar sakatlanmamasi Falcao formunu bulunca her turlu oynar bu ligte

Adam 1. sınıf kalite, orası net.
Ama bu adamdan verim almak için, makine gibi işleyen bir hücum hattı olması lazım.
Bir de sakatlık mevzusu çıktı, kısacası olmadı bu arkadaş maalesef, olmayacak da. Yüz ifadesinden falan da belli.
İnch yanılırım tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt