#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu olayların hepsi fatih terim ile alakali gelenler gidenlerin yerini bırak doldurmayı daha beter oynadılar rodrigez Gomis ndiaye maicon Fernando bu adamları Tudor aldirmisti fatih terim kimleri aldırdı cagne andone seri nzonzi lemina falcao mitroglu emre mor Jimmy Durmaz hepsi fiyasko transfer Tudor transfer yapsın fatih terim başkan oldun okan buruk da hoca o zaman belki top oynarız

Bu olayların hepsi fatih terim ile alakali gelenler gidenlerin yerini bırak doldurmayı daha beter oynadılar rodrigez Gomis ndiaye maicon Fernando bu adamları Tudor aldirmisti fatih terim kimleri aldırdı cagne andone seri nzonzi lemina falcao mitroglu emre mor Jimmy Durmaz hepsi fiyasko transfer Tudor transfer yapsın fatih terim başkan oldun okan buruk da hoca o zaman belki top oynarız
Transfer olayini Okands iyi yapiyor. Hatta daha iyisini
Tek istegim kisin Onyekuru yanina pek tanilmamis isimler almak (marcao gibi). Hele 6 ve 8 no icin.

Yahu o degilde ölmüs tükenmis denilen adam catir catir rövesata cakiyor. Tekrarliyorum bi sakin olup en azindan subatin sonunu bekleyin. Ondan sonra hep beraber söveriz gerekirse

nerde sövdüm bea

sitede falcaoyu en çok seven /destekleme isteği duyanlardan biriyimdir muhtemelen. ama herifin ne olduğunu , normal halinde ne oynadığını biliyoruz. sakatlık sorunu yaşayan ya da idman eksiği bulunan bi adamın görüntüsüyle bitik adamın görüntüsü farklıdır. falcao ikinci türden bi görüntü çiziyor. mesela sneijder ilk geldiğinde idman eksiği vardı, ama topa dokunuşuyla dahi gücünü hissettiriyordu.

Falcao'yu getirdik bir kere. Şu an gönderip başka birini getirme imkanımız da yok. Ofsaytta kaçırdığı golü tartışmak gibi saçma işlere girmeyelim. santraforsuz kalmak istiyorsak ocakta gönderelim MLS'ye falan.

En azından hal ve tavırlarıyla çıldırtmıyor adamı Çakne gibi. Şu an takımda Muslera hariç savunulacak adam yok. Ama Falcao itin bir tarafına sokulacak bir şey yapmadı. Falcao'yu günah keçisi yapmak şu an sadece futbol fakiri FT'nin işine yarar. Suçu futbolcularda aramak en çok onun işine gelir. İstediği bu zaten. Nzonzi suçlu, Falcao suçlu, o suçlu, bu suçlu. Ama teknik kadro mükemmel. Bu şekilde 10 tane daha forvet getirsek içinden çıkamayız bu işin.

nerde sövdüm bea

sitede falcaoyu en çok seven /destekleme isteği duyanlardan biriyimdir muhtemelen. ama herifin ne olduğunu , normal halinde ne oynadığını biliyoruz. sakatlık sorunu yaşayan ya da idman eksiği bulunan bi adamın görüntüsüyle bitik adamın görüntüsü farklıdır. falcao ikinci türden bi görüntü çiziyor. mesela sneijder ilk geldiğinde idman eksiği vardı, ama topa dokunuşuyla dahi gücünü hissettiriyordu.
Sana demedim üstad genel olarak diyorum. Psikolojik de olabilir. Kötü bi sakatlik gecirmedi de degil yani. Mesela tuzla macinda sat diye rövesata gecirdi, ilk macinda da iki kere rövesata yapti birisi assist oluyordu

demem o ki birakalim bi kendisine gelsin. Halen böyle ya da marjinal iyilesme olursa sadece yollanmali

Falqin yanina aygir bi forward lazimdi muriqi gibi, beklere de orta acmayi bilen 2 delikanli ile fisek olurduk da olmadi iste

Falqin yanina aygir bi forward lazimdi muriqi gibi, beklere de orta acmayi bilen 2 delikanli ile fisek olurduk da olmadi iste
Ortaya belhanda cöpü yerine sneijder gibi veya 8 no olacaksa banega gibi adam olacakti. Ama bizde hain oynuyor

Falqin yanina aygir bi forward lazimdi

23C0A198-3DE5-4435-92C5-C36A89EB7851.webp

Tanrım gol atabilen golcümüz var. Şahane bir duygu bu :dans:

Kunefeden hallice oldugu gercegiyle yuzleselim

Takıma alıştıkça yazmaya devam edecek, takım formsuz adam sakatlıktan döndü.

Hayırlı olsun camiamıza.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt