#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benhandayi her ne olursa savun savun savun Galatasraaya transfer olmus yildiz bir futbolcu ilk 2 gol attigi macta bos bos elestir bu taraftarlik degil bunu bil .En azindan elinden gelini yapmaya calisiyor .
Ne elestirmesi 1 kelime bile laf etmedim. Adamin kacirdiklari attiklarinin onune geciyor. Gerceklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır rtas unutmayalım, her sey toz pembe gibi mac sonu ama oyle değil 😮

Artik her lokantada yapiyor herif xd

çoğu futbolcumuz ve yerli oyuncumuz yurtdışına kaçmışken kendisi hala istanbuldadır

falcaonun şu efendi halinden çıkması gerekiyor

maça çıkmadan önce saçlarını dağıtın suratına çamur falan sürün gerekirse dövün aw yine olmuyorsa

1577934909167.webp

Hani gelmemişti adam idman da, ulan basının gazına gelip demedikleri kalmıyor ya. Neyse Henry ile beraber ikinci yarı estirecekler.
Maksat laf etmek olsun işte adamın iki gol attığı maçtan sonra bile sallamış Can, taptığı adam da orta saha oynayıp 22. lig maçında kaleye bulan ilk şutunu çekebilmiş biri. Niyet çok açık yani, bunların maksat üzüm yemek değil.

Hani gelmemişti adam idman da, ulan basının gazına gelip demedikleri kalmıyor ya. Neyse Henry ile beraber ikinci yarı estirecekler.
Gaza gelmiyorlar. Aramızdaki kuş ve kuş seviciler trolluk yapıyorlar. Bu sene koç un başardığı tek sey trol ve trol hesaplarla diger takım ve kendi taraftarlarina yön vermek.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gaza gelmiyorlar. Aramızdaki kuş ve kuş seviciler trolluk yapıyorlar. Bu sene koç un başardığı tek sey trol ve trol hesaplarla diger takım ve kendi taraftarlarina yön vermek.

Yok bazı isimler cidden gaza geliyor Enginciğim, tatilde diye dün birisi hatırlamıyorum mesaj yazmıştı. Adam bugün idman'da demek ki bilinçli olarak medyanın gazına gelen bazı Galatasaraylı arkadaşlarımız var. Belki izin aldı diye düşünen yok ki zaten adam gelmiş.

Yok bazı isimler cidden gaza geliyor Enginciğim, tatilde diye dün birisi hatırlamıyorum mesaj yazmıştı. Adam bugün idman'da demek ki bilinçli olarak medyanın gazına gelen bazı Galatasaraylı arkadaşlarımız var. Belki izin aldı diye düşünen yok ki zaten adam gelmiş.
Dedim ya son 1 senedir müthiş deformasyon var spor basınında twiter da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt