#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alakası yok , elbette sakatlık riskini artıran bir faktördür ama yaşanılan sakatlıklar hep adale ve tendon sakatlıkları.

bu da sezona iyi hazırlanmadan girmesinin bir sonucu.
Bende o nu demistim iste .d 21 yasindaki Saracchinin bile adalesi atmasi tuhaf

Bende o nu demistim iste .d 21 yasindaki Saracchinin bile adalesi atmasi tuhaf
o da sanırım bir dönem oynamadı ve çok yüklendik devre arasından sonra normal bence.

kas nispeten hızlı iyileşen bir doku , ligaman ( bağ ) , kıkırdak , menisküs yaralanlamaları asıl bela.

İlerisi ne olur dersin? Kalmalı mı

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İstesek de gonderebilecegimizi sanmiyorum. Ulkesine donmesi icin daha erken sanki kendi adina. Bu ayri konu.

Takimda kalmali mi?
Falcao'su olan bir takimin ayni zamanda kesinlikle sakatlik sorunu olmayan, belirli bir kalitenin uzerinde 2. forveti de olmali. Cunku Falcao seni her an yolda birakabilir. Ama su bir gercek ki fit durumda bir Falcao hakikaten bu ligde cok fark yaratir.

Anlatmaya gerek yok goruyoruz yani. Belki fizik olarak yuzde 50'si ile oynuyor ama bu hali bile rakip defansi tedirgin etmeye yetiyor. Oynadigi maclarda rakip defansin hareketlerine bakin, bir de oynamadiginda bakin. Kendini onlarin yerine koy; Falcao'ya karsi oynuyorsun...

Tabii bir de gelen pozisyonlari degerlendirme olayi var. Bizde attigi bazi gollerde fiziken ne kadar geride olursa olsun cogu forvetin zorlanacagi golleri sanki cok kolaymis gibi atti. Buna klas deniyor iste. Falcao girdigi pozisyonlarin herhalde yuzde 70'ini gol yapti su ana kadar. Muazzam bir usta ayak.
Adam sakatligindan dolayi zaten sadece ilk yarida birkac mac oynayabildi, onda da ilk yaridaki rezil goruntumuzden dolayi hicbir sey yapamadi.

Bence Falcao'yu gondermekten ziyade Falcao'ya bir sey olsa eksikligini aratmayacak, onu daha ekonomik kullanabilecegimiz 2. bir forvet almaliyiz seneye.

Biraz haksızlık yapıyoruz bence bu adam monacasporda düzenli oynuyordu geçen senede 40a yakın maça çıkmış
Ama transfer süreci monacosporun tutumu sonra bizde tendona aldığı darbe derken fizik olarak hazır olamadı hiç

Esas kabahatli teknik ekip fiziken bu sezon sıkıntılı olan bir adamı her maç 90dk sahada tutarsan kendi ellerinle sakatlarsin bunun adı iş bilmezliktir

Şu takıma Monacospor demeyin gerçek ismini unutuyorum...
Nobete de atmistim ama yeri gelmisken bir kez daha efsaneyi hatirlayalim.

tumblr_99f2cd6b6deeced89369e1671505b8fa_228cb882_540.webp

kar gören masum kolombiyalı :asd:

kadının bütün storyleri kar üstüne :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt