#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalan 12 13 macta en az 10 gol daha atarsa sesler kesilir. Dua edelim de 12 mac oynasin

Kalan 12 13 macta en az 10 gol daha atarsa sesler kesilir. Dua edelim de 12 mac oynasin

atabilir ama fatih hocayla işi zor fiziken hazır olmayan adamı her mac 90dk oynatmak demek sakatlıga davetiye cıkarmak demek

eger tedbirli kullanırsa bu adamı son maca kadar götürür ama 90 dk her mac oynatırım derse 2 mac sonra lastigin yaması yine patlar

atabilir ama fatih hocayla işi zor fiziken hazır olmayan adamı her mac 90dk oynatmak demek sakatlıga davetiye cıkarmak demek

eger tedbirli kullanırsa bu adamı son maca kadar götürür ama 90 dk her mac oynatırım derse 2 mac sonra lastigin yaması yine patlar
Ben de ona biraz takigim. Bazen 3 0 filan oldugunda Lemina cikmali bence

Kalan sürede oynayacağı max maç sayısı 5

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Falcao gelirken ismi hepimizi heyecanlandirdi.Yetenekleri tartisilmaz asla belki hala da bir yanimiz cok buyuk beklenti icinde.Fakat kabul edelim fizik olarak iyi durumda degil.Ben de cok isterdim sartlarin farkli olmasini.Ama olamadi iste...Bu sene ekonomik kullanarak alinabilecek maksimum verim alinmali sene sonunda da iyi bir teklif gelirse yollanmali.Belli ki bu adam üst üste 4-5 mac oynayamayacak.Zararin neresinden dönülürse kardır...

gomisi paragöz diye gönderip hiçbir halta yaramayan santraforlara gömdüğümüz paralar gerçekten içimi acıtıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Falcao gibi bir dünya yıldızı kim nederse desin alınır. Benim inancım var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt