#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 dakika oynayacak kadar da mı hazır değildin? Artık tek şansın şikecilere karşı atacağın galibiyet golü. Tabiki hazır olursan o zamana kadar

Edit: Uğur ile aynı düşüncelere sahibiz.

Bunun cenaze namazi kilinmadi mi, yoksa ben mi kacirdim?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Terim almamistir . Andone ve sarqcchiyi de almadi. Tedbirli

Van Persie'den beter ettin umarım kalan maçlarda yanıltırsın bizi ama maçlarda ki fizik durumun hiç iyi değil.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dede ne zaman müsaitsin. arada bir sahada görelim anasnı satayım

Maalesef bu sezon Babel&Feghouli&Falcao gibi adamlardan Ömer&Adem&Emre Akbaba kadar bile katkı alamadık bundan sonra alabilir miyiz ? hiç zannetmiyorum

Sorun Falcao'nun sahadayken verdiği katkı değil depar atarken bir sakatlanıyor haftalarca yok hani antrenmanda mı takıma katıldı mı sakatlığı ne durumda hiçbir şeyden haberimiz de olmuyor

Geldiği zaman da aynısı sakatlığı ne durumda ne zaman dönecek ne oluyor hiçbir haberimiz yoktu şampiyonlar ligi maçlarının yarısını kaçırdı lig maçlarının yarısını kaçırdı kupa maçlarını bile kaçırıyor

Van Persie Van Persie diyorduk da adam ilk geldiği sezon 48 maça çıkıp 22 gol atmıştı Falcao Galatasaray kariyeri boyunca 48 maça çıkabilecek mi ? bilmiyorum bu durumda kendisine ödediğimiz maaş çok lüks ...

Bundan sonra iyileşir Fenerbahçe deplasmanında atar şampiyonluk yolunda atar derbileri kazandırır bilemem o zaman Falcao isminin hakkını verdi deriz de şu ana kadar beklentilerimiz hep havada kaldı

Resmen Falcao'nun bizim oyuncumuz olduğunu unuttum Adem'e bir şey olursa acaba Andone iyileşir mi diye düşünüyorum

Bundan sonra iyileşir Fenerbahçe deplasmanında atar şampiyonluk yolunda atar derbileri kazandırır bilemem o zaman Falcao isminin hakkını verdi deriz de şu ana kadar beklentilerimiz hep havada kaldı

Resmen Falcao'nun bizim oyuncumuz olduğunu unuttum Adem'e bir şey olursa acaba Andone iyileşir mi diye düşünüyorum
Keriz avına çıktı Falcao ve bizi buldu. Müzmin sakatı derhal dehlemek lazım. 2 gol attı diye ağlayacak değiliz. Adem bundan 10 kat özverili zaten

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Büyük fiyasko. Hiç değilse Diagne değerini korur en az 8-10M satardık.
Şimdiye kadar hayal kırıklığı oldu, eleştirilen Van Persie kadar bile top oynamadı. Kadıköy performansı düşüncemin netleşmesi açısından belirleyici olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt