Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.049
- 5.792
- 1.373
Seviyoruz seni Radamel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu neden hala karsima cikacak kadar unlu merak ediyorum
Bu neden hala karsima cikacak kadar unlu merak ediyorum
tespit gibi tespit tam da içimden geçen düşüncelerYalnız bana mı öyle geliyor bilmiyorum, geldiğinden beri çocuksu havası, futbola yeni başlamış gibi toy görünüşü var. Porto, Atletico'daki Falcao lider ruhlu, güçlü yapı ve görünümdeydi. İnsanlarda yaşlılıkta böyle değişimler gözlemleniyor sanırım. Eski karizmasından ziyade bir tatlılık gelmiş herife. Takımı sahiplenen, lider karakterli, ben savaşan Falcao'yum havası yok pek.
Geliş klibinde kaplan Falcao kükreyerek arzusuyla peşinden sürükleyen görünümdeydi. O, ateşi sönmüş, suratında çocuksu hehehehe yapan Güney Amerikalı genç yetenek Falcao'ya dönüştü. Bizde ondan bir şeyler bekliyoruz. Hadi artık Falcao, bu hafta güçlenip sıçramasını yapacak...
Emre tasdemir bu, bizi yiyorlar
En saglikli haliyle 4 macta 5 gol atip emreye bosluk yaratip attirdiEn sağlıklı haliyle de oyuna Adem kadar katkı vermiyordu. Gerçekten adaletin olduğu ortamda sağlıklı bile olsa Adem'in arkasında beklemesi gerek ama makul karşılanabilecek şekilde safi ismiyle bile Kadıköy'e 11 çıkacaktır. İnşallah ayağını orada bırakan Elmander kadar karakter gösterebilir.