#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarim bir sure yildiz / çilek transferi yapmayiz. Hem maddi anlamda, hem katki anlamda cok riskli oluyorlar. Zehirli zihniyet.

hqdefault.jpg

Musaait misin?
...
...
...
Derbiye...

Daha macin ilk yarisinda ilk degisiklik hakkini kullanmak istemiyorsak Adem baslamali derbiye.

Sezon sonu gitmeli ve bundan sonra bu tarz bir oyuncu alınmamalı. Falcao bütün herkese ders olmuştur artık. Elalem, Sörloth gibi ne oyuncular buluyor, biz de acaba Falcao bu hafta oynar mı diyoruz.

Yalnız hayvan gibi fikstür geliyor. Geçen yıl Diagne öyle böyle bir maçta taçtan, birinde golden bizi kurtardı, bu yıl o katkıyı nereden çıkaracağız bilemiyorum. Adem süper karakterli bir adam olduğu için o maçlarda da kendini yırtacaktır ama er ya da geç Konya'daki gibi yarım pozisyondan gol çıkaran Falcao kalitesine ihtiyaç duyacağız. Bu kadar kahrını çektik, oralarda farkını gösterecek kadar karakteri gösterir inşallah. Yoksa yandı gülüm keten helva.

Her ne olursa olsun, Falcao gibi bir golcün varsa Adem yedek oturur
Aslinda bunu mu denesek diye gecmiyoe aklimdan

nando
Ahmet Donk Marcao
Mariano Emre Ömer Saracchi
Adem Falcao Onye

adem + Onye zaten arkaya baya yardim ediyorlar
Adem + Onye forvet olarak da calisir vs. Ama OS problem burada da iste

Normalde formsuz olsa bile falcao oynar ama adamin ayakta duracak kosacak sut cekecek hali yok. Boyle bir derdi de yok. Gelsin paralar.Serdar buna top göstermez .
Mecburen adem oynamalı

nando
Ahmet Donk Marcao
Adem Falcao Onye

Hangi kadro ile çıkarsak çıkalım, yıllardır yaşadığımız hakem facialarından bir yenisini bekliyorum.

Hangi kadro ile çıkarsak çıkalım, yıllardır yaşadığımız hakem facialarından bir yenisini bekliyorum.
Ben zaten galibiyet umudunu gecen sene yitirdim.
Rakip 10 kisi kalmis, 1-0 öndeyiz , fena oynamiyoruz. Hakem 1 posisyon icinde 3 kere agzimiza etti, VAR yuttu

nando
Ahmet Donk Marcao
Adem Falcao Onye

Feghouli formayı gram hak etmiyor esasında, Adem yıllarca Kasımpaşa-Malatya sol kanat forvet oynadı ama adam oyunu o kadar iyi biliyor ki sağ kanat oynarsa da Şenol'un 4-3-3'ündeki 9 numara Burak, kanat forvet Umut etkisi yapabilir. Hem 90 dakika kendini yırtan kanadımız olur, hem de oyuncu özellikleri gereği sürekli kendini ceza sahasına atan, savunmanın arkasına koşu gösteren sürpriz gol ayağımız. Ama tabii son 2 yılın üstüne Feghouli'yi şu an takımdan kesmek de büyük sıkıntı, ne yazık ki Falcao'ya bel bağlayıp yola çıkmak da. Allah korusun Falcao 2 maç sonra yine sakatlanırsa bu sefer takımdan kesilen Feghouli'nin de cazını çekmek durumunda kalırız. Bu yıl bu saatten sonra bence Falcao anca hamle oyuncusu olarak kulllanılır, kullanılmalı. Golde zorlandığımız Malatya gibi maçlarda 45-60 arası ya Adem'in yerine ya da forveti çiftlemeye alınacak kadar kendine baksa kafi. Bu saatten sonra 11'in bayrak adamı olacak hali yok zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt