#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahada ezilir bugün ,hızlı oynayamadigi icin pas atana kadar yedigi preslede ataklari öldürür diye dusunuyorum.Sut atamadan maci tamamlar dk 75 gibi ademe birakir yerini.
IMG-20180420-WA0014.webp

Gayet iyi oynadı. İleride rakip savunma top yaparken çok iyi pozisyon alıyor pres yapmasa bile bozuyor.

Sahada varlığı bile rakip savunmalara hareket etme imkanı sağlamıyor. Ve çok aktif halde orta sahaya yardım ediyor. Böyle bir kariyere adamın en ufak egosu yok

Büyük oyuncu cidden

İşte senden beklediğimiz kritik işler bunlar be Falcao 21 yıllık saçmalığa son veren o kritik goldü :love:

11 süper lig maçı 6 gol.

11 maçın 3 tanesi oyuna son dakikalarda girdi bir tanesinde 1 dakika bir tanesinde 8 dakika bir tanesinde 12 dakika oynadı.

Yani aslına baktığında 8 maç 6 gol. Çok iyi istatistik

Yarın ilk 11'de başlayacağını düşünüyorum her zaman büyük maçların büyük topçusu olmuştur yarın da çıkıp kim olduğunu göstermesi gerekir.
Vedat'la kıyaslanıyordu ama farkı bu maç gösterdi Fener'den 3-4 kişi basarken tek toplarla resmen adamları perişan ettin üstüne de o penaltıyı atabilecek soğukkanlılığa sahipti bundan sonra kendine gelir

F*n*rbahçeyi sonsuzluğa iten golü attın kral f*n*r bu saatten sonra hayatta toplayamaz önümüzdeki 3-4 senesini bile büyük ihtimalle hiç ettin kralsın

En son gördüğümde 3 kişiyi birden hoplatıyordu. Ahh bir diri olabilse bu ligin içinden iki kere geçer

Falcao bizde eskisi gibi hirsli degil bizde cok sakin takiliyor yorumlarini okumustum. Bugun Ozan Tufan ile tartismasindan sonra daha cok hirslandi. Bu golde Falcao'yu izleyin.

Bence taraftara karşı kendini mahcup ve üzgün hissediyor bu adam duygusal biri elinden geleni yapar yatmaya geldiğini de düşünmüyorum sadece şanssızlıklar yaşadı bundan sonra yaşamazsa şampiyon yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt