#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben falcao kilolu geldi demedim,onu belhandayi ovmek icin soyledim. ki kilolu gelmese ne olacak topa vuracak hali yok adamin bu mu falcao?
Belhanda fit de ne boka yariyor diye sorsam cevap yok. Ömer tombul geziyor ama belhanda dan 10 kat daha faydali

Belhanda fit de ne boka yariyor diye sorsam cevap yok. Ömer tombul geziyor ama belhanda dan 10 kat daha faydali
Fit olmasi bana sana takima kendisine futbola saygisini gosteriyor. Mesela sene basinda ve corona sonrasinda marcaoda kampa fit gelmedi bu da bir seydir. Ama yukarida da yazdim belhandayi da hic sevmiyorum o ayri

Bu formu ve sakatlik karnesiyle Falcao’ya as forvet olarak guvenilmez. Yedek olamayacak kadar da yuksek bir maasi var malesef. Ne yapip edip gondermemiz lazim bu yaz. Yerine gelecek adamin da azman ve savasci olmasi lazim. Elmander veya Gomis tarzinda.

Cash 5 kusur yerine 1m cash mac başı 100bin euro verseydik 1 maç dahi kaçırmazdi. Performansa dayalı maaş sistemine geçmeniz gerekiyor artık. Kim olursa olsun maaşı oynadığı maç ve pozisyonuna göre mac başı şeklinde bir gelire geçmeniz gerekiyor.
Maç başı 100 bin gol başı 100binlik bir sözleşmesi olsa şu an 1.6 milyon euro maç başında 1 milyonda gol başına toplam 2.6 milyon euro almis olurdu. Daha kardaydik resmen.

Burada sabahlara kadar nöbet beklemiştik
Gerçekten bazen üzülüyorum
Hayır oynasa kesinlikle bir şeyler yapacak ama o isteği ve hevesi alamadım ben hala

Cash 5 kusur yerine 1m cash mac başı 100bin euro verseydik 1 maç dahi kaçırmazdi. Performansa dayalı maaş sistemine geçmeniz gerekiyor artık. Kim olursa olsun maaşı oynadığı maç ve pozisyonuna göre mac başı şeklinde bir gelire geçmeniz gerekiyor.
Maç başı 100 bin gol başı 100binlik bir sözleşmesi olsa şu an 1.6 milyon euro maç başında 1 milyonda gol başına toplam 2.6 milyon euro almis olurdu. Daha kardaydik resmen.
böyle kolay konuşuyoruz ama bu tarz sözleşmeler olunca futbolcular bakmıyordur bile.

falcao şuan 34 yaşında aslında buna yakın bi sözleşme imzalanmalıydı. yada şuan ki sözleşmeye parasıan göre 3 yıl değilde 1+1 imzalanmalıydı. sonuçta yaşlı adam bu

gerçi aslında almıyor gibiydik falcaoyu ama taraftar sağolsun

genelde kullanmamaya gayret ederim çöp tabirini topçularımız için ama maaş, performans olarak tam çöpmüş. tabii biz 2 sezondur forvetin ne olduğunu unuttuk o da var. bir türlü herifleri topla buluşturamadık. dört forvet geldi geçti gomis'ten bu yana. şimdi ikisi kirada maaşını ödüyor kulüp. madem forvetten faydalanamayacaksın ne diye bu kadar forvete para saçarsın. çok saçma sapan transferler yapıldı.

begenmedigim diagne falkovadan daha etkiliydi, kendisi atmasa bile rakibi üzerine cekip digerlerine sadece gol atmak düsüyordu.

1593410367676.webp

Umarım gitmem diye tutturmaz ve sezon sonu River Plate mı olur yoksa kim olur bilmem ama bir an önce gider. Bütçelerin kısalacağı bir dönemde senede 10-15 maç oynayan adama 5 - 7 milyon veremeyiz.

böyle kolay konuşuyoruz ama bu tarz sözleşmeler olunca futbolcular bakmıyordur bile.

falcao şuan 34 yaşında aslında buna yakın bi sözleşme imzalanmalıydı. yada şuan ki sözleşmeye parasıan göre 3 yıl değilde 1+1 imzalanmalıydı. sonuçta yaşlı adam bu

gerçi aslında almıyor gibiydik falcaoyu ama taraftar sağolsun
Aslında gelmeyen gelme demedigimizden oluyor iki seçenek var önümüzde 600-800 bine oynayacak patlama yapma ihtimali olan genç oyuncular veya performansa dayalı sözleşme ile az kaşarlaşmışlar. Dop dolu maç başı 100 bin euroyu kabul etmeyen de zaten sıkıntı vardır hepsi topu sezonda avrupa ve kupa hariç 34 maç var onlarla birlikte 45-50 arasına çıkıyor bir zahmet 30unda oynamak için imza aydınlar.
Emr taşdemirde bunu yuaptik çocuk bayağı da iyi noynuyordu

Önemli olan Falco yu göndermek değil, gönderirsek yerine iyi bir santrafor alabilecekmiyiz. Önemli olan bu.

Bu becriksiz ve basiretsiz yönetimsantrafor transferi özürlüsü..

Falcao sözleşmesinde indirime gitsin ve kalsın. İyi bir sezon öncesi hazırlık idmanı yemiş falcao seneye farkını ortaya koyar. Sürekli sakatlanmasının sebebi sezon öncesi hazırlık eksikleri ve uzun süredir oynamıyor olması. Aynı durum Lemina için de geçerli.

Not: Uçan kaçan 12 M € ya Aston Villa ya tarbsfer olan Mwana Samatta Villa'da 8 maç oynamış 1 gol atmış. Falcao yerine parayı basıp bunu almış olsak bu da elimizde patlamıştı Diagne gibi. İyi santrafor bulmak kolay değil.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt