#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcaonun ilk defa oluyor lemina ve Falcao surekli. saglikli adam surekli sakatlanmaz Emre Akbabayi al goze ayagi kirildi ciktigi maclarda baya baya zorladi tekrar sakatlanmadi cunku saglikli adam

Falcao’yu anlarim yasi buyuk sonucta ama Leminada ciddi sorun var. Emre Akbaba’da sakatlandi bir kere sakatliktan cikinca.

Sent from my iPhone using Tapatal

Geldiginde cok sevinmistik hatta ben cok savundum, ama harbiden gercek Falcaonun yuzde 30% falan gelmis buraya.

Riverplate'e okutup, yerine 23-29 yas arasi striker lazim.

Geldiginde cok sevinmistik hatta ben cok savundum, ama harbiden gercek Falcaonun yuzde 30% falan gelmis buraya.

Riverplate'e okutup, yerine 23-29 yas arasi striker lazim.

Oynadıgı mac sayısına göre yine iyi katkı verdi. Katkı vermedi dersek yalan olur. Ama bu riski göze alarak getirdik yaşı büyük oldugunu biliyorduk ve Monaco’da ciddi sakatlık geçirdi.

Falcao’yu anlarim yasi buyuk sonucta ama Leminada ciddi sorun var. Emre Akbaba’da sakatlandi bir kere sakatliktan cikinca.

Sent from my iPhone using Tapatal
Ne zaman sakatlandi 2 kere bacagi kirildi ondan sonra oyle ufak tefek sakatliklar yasamadi Falcao gibi ben onu anlatmaya calisiyorum

son 3 sezonda 90+ maca cikmissa kronik degildir. antrenman problemi de olabilir. Marcao bile antrenmanda 6 hafta out oldu
son 3 sezonda 90+ maca cikmasi ne demek? cok basit. monaco bu adamin etinden sütünden, sahada her seyinden faydalanip SKT gecince postalamis demektir

son 3 sezonda 90+ maca cikmasi ne demek? cok basit. monaco bu adamin etinden sütünden, sahada her seyinden faydalanip SKT gecince postalamis demektir
Yarim sene icinde bu kadar sakatlaniyorsa biraz da kendi antrenman metodlarina bakacaksin. Belhanda da, Marcao da Lemina da Sarrachi bile adale cekmelerini yasadilar ayni sezonda

Yarim sene icinde bu kadar sakatlaniyorsa biraz da kendi antrenman metodlarina bakacaksin. Belhanda da, Marcao da Lemina da Sarrachi bile adale cekmelerini yasadilar ayni sezonda
belhandaya hiçbi şey olmadı o biyonik kralı katmayalım bu 112 tayfaya
sadece çenesi kırıldı ama 1 haftaya sahaya çıktı basit bi şey onun için :)

Gecen sezonmus 8 mac kacirdi
handa akrep.webp

yazın hiç istemiyordum, buraya da ilk başta yazdım ama millet öyle bir delirmişti ki, daha fazla yazmadım. Gelmese ortalık yangın yerine dönerdi.

Yönetim bu kadar uzatmak yerine Bas Dost'u alabilse mesela çok başka işler olurdu.

yazın hiç istemiyordum, buraya da ilk başta yazdım ama millet öyle bir delirmişti ki, daha fazla yazmadım. Gelmese ortalık yangın yerine dönerdi.

Yönetim bu kadar uzatmak yerine Bas Dost'u alabilse mesela çok başka işler olurdu.
Ee dost da sikca sakatlaniyor

Ee dost da sikca sakatlaniyor

hayır bu kadar değil. Ayrıca Dost daha bu ligin topçusu. Ligde son 10 yılın etkili golcülerine bakarsan çoğu 1.85 üstü hava toplarında etkili topçular.

Bu sene Sörloth,Cisse,Vedat,Jahovic en çok gol atanlar. Hepsi fiziksel olarak güçlü. Dost bu ligde 20 aşağı atarsa aşırı şaşırırım.

karakter falan okey de yani her maç sakatlancak die korkucak adama yılda verilen milyonlar uzun vaadede karın agrıtır o yüzden teklif vardır inş :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt