#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk olarak daha ekonomik kullanmak gerek Falcsoyu. Juve bile Ronaldoyu yipratmadan oynatiyor. Bazen yedekte bekletiyorlar, geri eye cok atmiyorlar. Biz sagolsun geberene kadar kosturduk adami. Os arkadindan top aliyor, 90+ sol bekin yapmadigi depari yapip top aliyor.
Ronaldo yu ekonomik mi kullanıyorlar ellerinden gelse öküze bağlayıp tarla sürdürcekler adama

Ronaldo'yu ekonomik kullanmaya gerek yok ki, adam çelik gibi, her lig de her takım da rahatlıkla oynar. Dünyanın en iyi futbolcusu.

Dursun’a kızıyoruz da, Dursun’un getirdiği Gomis’in yerini 2 senedir dolduramadılar. Önce Kasımpaşa’nın çöpüne 25 milyon euroluk sözleşme bağladılar. Sonra Falcao’ya 20 milyon bağladılar. Hala Gomis’in yarısı kadar katkı sağlayamadılar. Dursun Terim’den başarılı bu konuda galiba.

Iyide Oyuncu kalsinmi gitsinmi, Tek Bir Kisi Karar Veriyor!
500.000 € icin gönderdiler ..

Kolombiyada adayligini koysa başkan olacak bir kişi Falcao. Adamin takipçi sayısı bütün Superligi döver. Kariyerli işte. Bu sebepten biraz kendine düşkün (bunuda anlıyorum).

Ronaldolar falan kendi bacaklarini falan sigortalatiyorlar. Falcao da yapmis olabilir belki. Bunlar ozel oyuncular. Superlig gibi dandik biryerde risk goze alip efor sarfetmezler.

Kaybettiğimiz nokta bu. Falcaoyu seven biri olarak, ismiyle heyecanlanan biri olarak bende gitmesi taraftariyim. Belki bir yarim sezon daha sans veririm en fazla

Kolombiyada adayligini koysa başkan olacak bir kişi Falcao. Adamin takipçi sayısı bütün Superligi döver. Kariyerli işte. Bu sebepten biraz kendine düşkün (bunuda anlıyorum).

Ronaldolar falan kendi bacaklarini falan sigortalatiyorlar. Falcao da yapmis olabilir belki. Bunlar ozel oyuncular. Superlig gibi dandik biryerde risk goze alip efor sarfetmezler.

Kaybettiğimiz nokta bu. Falcaoyu seven biri olarak, ismiyle heyecanlanan biri olarak bende gitmesi taraftariyim. Belki bir yarim sezon daha sans veririm en fazla
Bende o nu diyorum. Yarim sene son sans verip yine böyleyse yollrsin rahat rahat. Araplar cinler arjantin hemen elinden alirlar

Kendisi turisttir. İstanbula yiyip , içip gezmeye gelmiş . Sabahları da spor niyetine düz koşu yapıyor .

Sene sonunda satılması lazım arap çin kulüpleri böyle isimleri sever 3-5 milyon euro bonservis alıp gönderebiliriz kendisine güvenerek yola çıkılmaz yeni sezonda habire başka başka yerlerinden sakatım diyor

yıldız topçu pohpohlama dönemi KA_PA_N_MIŞ_TIR

adam gibi futbolunu oynamayacaksa yallah araplara

Gelecek sezon kampla beraber bambaşka bir performans gösterecektir. Falcao sakat haliyle 10 gol attı. Tam takım uyumu sağlandı araya pandemi girdi. Boşuna sövüyorsunuz.

Gelecek sezon kampla beraber bambaşka bir performans gösterecektir. Falcao sakat haliyle 10 gol attı. Tam takım uyumu sağlandı araya pandemi girdi. Boşuna sövüyorsunuz.
Bizim sabirsiz taraftar o zamani tanimaz bile. Ozani bile esegin seyine sokmaya baslamislardi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt