#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim sabirsiz taraftar o zamani tanimaz bile. Ozani bile esegin seyine sokmaya baslamislardi
lan ne sabırından bahsediyorsun

kıyasladıgın adam ozan ? maddi manevi konumu ve takım beklentisi farklı.

gelmiş falcoa fetişi yapıosun kardeşim biz de seviyoruz ama maçların yarısında oynayıp o parayı cukkalıyorsa ve st spotunu maddi olarak kapatıyorsa tabiiki çıkarsa teklif gitsin
sabırmış

lan ne sabırından bahsediyorsun

kıyasladıgın adam ozan ? maddi manevi konumu ve takım beklentisi farklı.

gelmiş falcoa fetişi yapıosun kardeşim biz de seviyoruz ama maçların yarısında oynayıp o parayı cukkalıyorsa ve st spotunu maddi olarak kapatıyorsa tabiiki çıkarsa teklif gitsin
sabırmış
Ozani neden dedigimi anlamayacak kdr noluyoz.
bizim taraftar ne gencine ne yaslisina ne altyapi oyuncusuna ne bitmis oyuncuya Tahammül edemiyor.
Bir de su isimi yanlis yazmak ne katiyor

Ozani neden dedigimi anlamayacak kadar tuhafsin.
bizim takim ne gencine ne yaslisina ne altyapi oyuncusuna ne bitmis oyuncuya Tahammül edemiyor
elma artmuları karıştırcak kadar tuhafsın

verilen tepki ve beklenen sabır olayında kelimeler aynı olabilir ama her oyuncu kendi koşullarında degerlendirilir kardeşim. ona göre tepki gelir. genelleyerek indigerme yaparsın anca

elma artmuları karıştırcak kadar tuhafsın

verilen tepki ve beklenen sabır olayında kelimeler aynı olabilir ama her oyuncu kendi koşullarında degerlendirilir kardeşim. ona göre tepki gelir. genelleyerek indigerme yaparsın anca
bizim taraftar Nandonun esine küfür edecek kadar mallasti. yetmedi Marcaonun esine de küfür edip bir ton laf yedi ikisinden de. Bak falcao felan demiyorum, MUSLERA diyorum. hos sende yapmissan birsey diyemem canin sagolsun derim

Falcao tartismasiz buyuk bir golcu. Full oynasa Turkiye liginin icinden de gecer. Fakat Terim'in sistemine uygun mu? Ve gelecekte maas butcesini bu seviyelerde mi tutmayi dusunuyoruz? Bu iki sorunun cevabina gore Falcao'yu kadroda bulundurmaliyiz ve ya gondermeliyiz diyebiliriz.

Ama Falcao'dan verim alabilmek icin takimin oyun sisteminde degisiklik gerekiyor. Bu sezon itibariyle takimda ileri ucu besleme sifir oldu. Gecen sezon epey dusmustu zaten. Hoca ne oynatmaya calistigini kendisi de bilmiyor. Gelecek sezon da Falcao'dan iyi verim alabilecegini sanmiyorum.

bizim taraftar Nandonun esine küfür edecek kadar mallasti. yetmedi Marcaonun esine de küfür edip bir ton laf yedi ikisinden de. Bak falcao felan demiyorum, MUSLERA diyorum. hos sende yapmissan birsey diyemem canin sagolsun derim

Adjustments.webp
Adjustments.webp
Adjustments.webp
Adjustments.webp
Adjustments.webp
IMG_0971.webp

İyi bir para teklif edilirse düşünmeden verirler bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt