Sezonun tüm aksilikleri bizi buldu. Tam verim almaya başladık ara girdi. Bence gelecek sezon farklı olacak. Yatmaya gelecek adam tipinde ve karakterinde değil, ben guveniyorum.Gol atamiyo diye kimse sovmuyor 2mac oynuyirsa 5 mac yatista boyle olmaz
Sezonun tüm aksilikleri bizi buldu. Tam verim almaya başladık ara girdi. Bence gelecek sezon farklı olacak. Yatmaya gelecek adam tipinde ve karakterinde değil, ben guveniyorum.Gol atamiyo diye kimse sovmuyor 2mac oynuyirsa 5 mac yatista boyle olmaz
Saglikli olmadigi kesin bi Lemina bi kendisi bu kadsr sakatlik normal degil kronik biseyler var 2 mac oynasa 3. Mac sakatlaniyor kampla mampla duzelecek is degil .Sezonun tüm aksilikleri bizi buldu. Tam verim almaya başladık ara girdi. Bence gelecek sezon farklı olacak. Yatmaya gelecek adam tipinde ve karakterinde değil, ben guveniyorum.
Sezonun tüm aksilikleri bizi buldu. Tam verim almaya başladık ara girdi. Bence gelecek sezon farklı olacak. Yatmaya gelecek adam tipinde ve karakterinde değil, ben guveniyorum.
Hiç gerek yok. Yaşadığı bütün sakatlıklar maç sırasında zorlanmaya bağlı sakatliklar.Sezonun tüm aksilikleri bizi buldu. Tam verim almaya başladık ara girdi. Bence gelecek sezon farklı olacak. Yatmaya gelecek adam tipinde ve karakterinde değil, ben guveniyorum.
Kisa kadar müsade ederdim. Eger kisa kadar 15+ atmayip 2 kereden fazla sakatlanirsa anasina avradina sövüp araplara tekmelerimseneye +20 barajini acamazsa tekmeyi basmaliyiz
aldigi paralari ve taraftara olan vefa borcunu odemesi icin +20 gol baraji cok onemli.Kisa kadar müsade ederdim. Eger kisa kadar 15+ atmayip 2 kereden fazla sakatlanirsa anasina avradina sövüp araplara tekmelerim
Yahu sakatlansin lafim yok ama böyle sacma sacma üst üste dikkat etsin artik. Efor sarfetmesin bi yerden sonraaldigi paralari ve taraftara olan vefa borcunu odemesi icin +20 gol baraji cok onemli.
illa sakatlik yasayacaktir cunku cok yasli
ne desek bos.Yahu sakatlansin lafim yok ama böyle sacma sacma üst üste dikkat etsin artik. Efor sarfetmesin bi yerden sonra