#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezonun tüm aksilikleri bizi buldu. Tam verim almaya başladık ara girdi. Bence gelecek sezon farklı olacak. Yatmaya gelecek adam tipinde ve karakterinde değil, ben guveniyorum.
Saglikli olmadigi kesin bi Lemina bi kendisi bu kadsr sakatlik normal degil kronik biseyler var 2 mac oynasa 3. Mac sakatlaniyor kampla mampla duzelecek is degil .

1593811629202.webp

Herseyi gectim Sampiyonlar ligine gidemezsek maaşıni vermemiz söz konusu değil,geldi gordük izledik bence bu kadar kafi....

Van Persie Van Persie diye diye fenerin ahı tuttu.

Elimizde kolombiyalı Van Persie. Kronik Sakat. 35 lik Gomis leblebi gibi gol atıyor ama biz Gomise veremedigimiz maaşı şu kronik sakata veriyoruz. Akla mantıga sığdıramıyorum Gomis kalsaydı aynı maaşı alacaktı. Yönetimin hataları nelere patladı bize hem gittik sacma salak diagneye 13 milyon verdik sonra gidip 34 yaşında kronik bir star getirdik. Bir hata katlana katlana önümüze geldi. Gomise istedigi maaşı vermiş olsaydık şuanda çok kaarda olacaktık ve elimizde şuanda krallar gibi bir golcu olacaktı.

Malesef durum içler acısı.

Sezonun tüm aksilikleri bizi buldu. Tam verim almaya başladık ara girdi. Bence gelecek sezon farklı olacak. Yatmaya gelecek adam tipinde ve karakterinde değil, ben guveniyorum.

Adelesinde her zaman sıkıntı yaşıyoruz kronik birşeyler vardır bu kadar sorun çok fazla. Sezonda bir kere anlarım ama Lemina ve Falcao malesef kronik sakatlar. İki adım atmaya kalmıyor adaleleri çekiyor ki o kadar depar atan oyuncularda değiller.

Hiç gerek yok. Yaşadığı bütün sakatlıklar maç sırasında zorlanmaya bağlı sakatliklar.
Bu durum önümüzdeki sezonda devam edecektir muhtemelen. Aynı Lemina gibi.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eger kalip bundan sonra zirt pirt sakatlanirsan ana baci küfür ederim. Yiyorsa bu sezon yi sakatlan. Olsaydin emreyle fena akardin

Maaşında yarı yarıya indirim yapıp 3 M € oynayacaksa kalsın. İlk 6 ay durumuna bakılır olmadı Araplara

verdigi hizmetlerden dolayi bir plaket verilip sutlanmali.

aldigi paralari ve taraftara olan vefa borcunu odemesi icin +20 gol baraji cok onemli.

illa sakatlik yasayacaktir cunku cok yasli
Yahu sakatlansin lafim yok ama böyle sacma sacma üst üste dikkat etsin artik. Efor sarfetmesin bi yerden sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt