#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cehennemin dibine sözlesme atsin o seref yoksunu. 1 kurus indirime gitmeyen serolardan
nereden biliyosun? zamanında çok çıktı haberi indirime gitmek istiyo uzatacak falan diye. mariano donk babel feg bunlar, para meselesi yüzünden kaç gün gecikmişti fegin gelişi hatırla herif sinsi

nereden biliyosun? zamanında çok çıktı haberi indirime gitmek istiyo uzatacak falan diye. mariano donk babel feg bunlar, para meselesi yüzünden kaç gün gecikmişti fegin gelişi hatırla herif sinsi
Mariano gitti. Belhanda indirime gitmecek diye denildi kac gündür. Fegh zaten aciklandi.
belhandanin cehennemin dibine kadar yolu var Tarihin en boktan oyuncusu

Mariano gitti. Belhanda indirime gitmecek diye denildi kac gündür. Fegh zaten aciklandi.
belhandanin cehennemin dibine kadar yolu var Tarihin en boktan oyuncusu
mariano gitti de onlardan biriydi. belhandayı göndermek için çıkıyo haberler sanki bilmiyosun, rodop ve avanelerinin işleri, alayından gsli bu adam!

Bakarız bakmasına da artık hiçbir kap bildirimine primleri eklemiyoruz.

Şeffaflığimizi kaybediyoruz.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Primleri baskalari ödüyor olmasin o yegen ;)

mariano gitti de onlardan biriydi. belhandayı göndermek için çıkıyo haberler sanki bilmiyosun, rodop ve avanelerinin işleri, alayından gsli bu adam!
Beter olsun Allahin cöpü, tarihi kaziga. Bir de bonservisimi verin gideyim diyen bir kendisi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gidip 3-0 ken son dk kirmizi yiyip takimi satan kisi icin yanlis konu haklisin
DhaI73IXUAAAX6O.webp

Gidip 3-0 ken son dk kirmizi yiyip takimi satan kisi icin yanlis konu haklisin
RIDVAN DİLMEN: "GÖRDÜĞÜM KADARIYLA KIRMIZI DEĞİL"

Dilmen, Belhanda'nın kırmızı kart görmesinin nedenini anlamadığını belirtirken, "Gördüğümüz kadarıyla Belhanda'nın 2. sarı kartı gereksiz. Muallakta kaldı. Küfür ettiyse, hakaret ettiyse, direkt kırmızı olmalı. Gördüğüm kadarıyla değil." ifadelerini kullandı.

5 sene önceki yanlış k kartı anlatma gelip şeytan bile değil demiş

Oynadiginda muazzam oynadik ama yetmiyor iste. Her depar attiginda sakatlanacaksa futbolu birakma yasi gelmistir.

RIDVAN DİLMEN: "GÖRDÜĞÜM KADARIYLA KIRMIZI DEĞİL"

Dilmen, Belhanda'nın kırmızı kart görmesinin nedenini anlamadığını belirtirken, "Gördüğümüz kadarıyla Belhanda'nın 2. sarı kartı gereksiz. Muallakta kaldı. Küfür ettiyse, hakaret ettiyse, direkt kırmızı olmalı. Gördüğüm kadarıyla değil." ifadelerini kullandı.

5 sene önceki yanlış k kartı anlatma gelip şeytan bile değil demiş
Ridvanin isine geldigine inanip isine gelmedigine seytan vs. Demek ne kadar dogru? Bos argüman üzdün beni. Yeniden engele aliyorum seni

Son senesi bari Babeldeki gibi x mac yaparsa gecerli olsada, bu adamdan en gec gelecek yazin kurtulsak

Ridvanin isine geldigine inanip isine gelmedigine seytan vs. Demek ne kadar dogru? Bos argüman üzdün beni. Yeniden engele aliyorum seni

alırsan al
Hatırlamadığım için aradım bu herif bilr değil diyosa b ihtimal saçma bişeydir
Mimlenmiş ztn belhanda cüneyt de saçma sapan 2. Sarıdan atmıştı ifb maçında herkes çıktı bu ne dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt