#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırf kadıköyde penaltıdan galibiyeti getiren golü attı diye geçen sene haketmeden aldıgı yüksek yıllık ücreti ve özellikle pandemiden sonra sakatlıgı bahane ederek oynamamasını kabul edmem kendi adıma ne yazıkki bu yaz gitmicek belli oldu artık inşallah devre arası abd ye felan gider

yemek ya da yememe meselesi değil kulüp yalanlamadı
1.700 civarı bonus çıkıyor nefe kitlediysek iyi

Bonus var , bu zaten dogru bunu NEF acikladi.
2 Mio € Bonuslarini ben karsiliyorum dedi Adam.

Baska yok zaten.
Mac basi ücretler genelde mecburi KAP icin!
Sampiyonluk Prim veya Özel Maclara Prim ( Özel Harcama ) olarak geciyor.

040920191214107915559.jpg

5m garanti
15 maç 11 başlamış 1.6m
türkiye kupasından 20 bin
ligden 140 bin

= 6.760.000 euro
040920191214227911870.jpg

bu gibi fanteziler de kontratta yer bulmuş
Yandaş medyadan fener ve bck nin Falcao nun 10/1 i etmeyecek adamların sözleşmelerini de paylaşmaları ı bekliyoruz.

Bugün radyosporda yavuz hırsız hesabı başkana laf çakıyorlardı, neymiş efendim bonusları açıklamamak hiç rakam açıklamaktan daha kötüymüş.

Ulan bir de bu herifler benimle yaklaşık aynı yaşta, be geri zekalı herifler ben 21 yılda 9 şirkette maaş+prim alarak en alt kademeden üst kademeye kadar alışmış biri olarak daha herhangi bir sözleşmede primimin, bınusumun yazıldığını görmedim, adı üstünde bonus garanti değil , efendim 10 maç oynaması garanti yazılmalıymış Grosskreutz, Sigthorsson, sakatlanan Linderoth, fbli tsyd de sakatlanıp futbol hayatı biten pingel, müneccim ya bunlar bonusları kesinmiş,

Özetle bu haberler sadece bizim için yapılmamış olsa hak verirdim ama art niyet var salla gitsin

040920191214107915559.jpg

5m garanti
15 maç 11 başlamış 1.6m
türkiye kupasından 20 bin
ligden 140 bin

= 6.760.000 euro
040920191214227911870.jpg

bu gibi fanteziler de kontratta yer bulmuş
Falcao gibi bir ismi bundan dusuk rakama getirmek cok zor.
O nedenle transferde adi gectiginde kesinlikle gelmemeli dedim. 28 yasinda olsa, buyuk heyecanla kucaklardim ama bu yasinda boyle kontrat verilmemeli diye tekrar tekrar yazdim.
Ama su noktada takimimiza katildi. Yapacak bir sey yok. Desteklemek lazim.
Keske kulagimiza kupe olsa bu transfer diyecegim ama bizim kulupler uzun yillar daha adam olmaz.
Hep ayni hatayi yapip, hep ayni sonuclara katlaniyorlar ve hala ders almis degiller.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt