#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.
FB_IMG_1599938096209.webp
FB_IMG_1599938747699.webp

hedef23

Maçın içinde acayip sinirlendim antep'in 2 huur çocuğu stoperi sürekli diz, tekme ne bulursa salladılar. 2 ay önce de aynısını yaptıkları için sezonu kapatmıştı neyse ki bir şey olmadı. Performansını beğendim daha da iyi olacaktır Falcao iyi oynayınca ekstra seviniyorum.

Maçın içinde acayip sinirlendim antep'in 2 huur çocuğu stoperi sürekli diz, tekme ne bulursa salladılar. 2 ay önce de aynısını yaptıkları için sezonu kapatmıştı neyse ki bir şey olmadı. Performansını beğendim daha da iyi olacaktır Falcao iyi oynayınca ekstra seviniyorum.
2 ay önceki sakatlığı adale sakatlığı

Dirsek gecirene 5 dk sonra fena gecirdi Falcao yalniz :)

Evet sakatlanmadan bır mac gecirdi bakalım haftaya ne olacak

Ben 2 araptan sonra f/p yönünden gitmesi taraftarıydım ama fena göt etti beni golleri geçtim pas oyununda çok iyidi, inşallah kaldığı sürece göt etmeye devam eder ben olmaya razıyım.

Falcao zaten büyük golcüdür. Aksini iddia eden yüzünü yıkasın. Ayrıca 2018’de bu adam çok formdaydı. Bize form tutmuş olarak geldi. Sakatlıklarına şaşırmamak gerek. Terim’in elinde Ronaldo bile hoşaf olur. Ama bu maaşlarla bu kulüp daha ne kadar devam edebilir, soru işareti. Falcao katkısı verecek 2 milyona da adam bulunur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt