#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok sükür bu maci da kazasiz belasiz atlatti

nazar-amulet-Bild%2Bvon%2BHans%2BBraxmeier%2Bauf%2BPixabay%2B.webp

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Umarım derbide ve Rangers maçında beklenen performansı sergiler. Kendisine sanırım yıllık 6.5 milyon euro civarı para veriyoruz. Avrupa liginde grup aşamasına kalırsak Falcao'nun maaşı anca çıkıyor.

Bizim kulüp bir daha kesinlikle bu seviyede bir sözleşme yapmamalı altından kalkamıyoruz.

fegh gecen sezondan beri gol kacirma manyagi oldu. umarim bu macta döner. cünkü cok posisyona girecek bunlarin sol kanatlarina karsi. hele Omar piskopati yine rakibi ezip gecer

dünkü macı sallamayarak bile 1 gol 1 asist yaptı neredeyse.
Ben feghoulinin gecen senelere göre iyi başladığını düşünüyoum bakalım inş form tutar, ligde daha iyisi yok

2 forvet var. verdiğimiz 9m para yıllık ikisine aldığımız katkı toplam 1.75m falan

Bu adama katılıyorum. Fenerbahçe'nin başına gelen en realist adamdı. Bu takımdan bir halt olmaz dedi seneler geçti hala olmadı...

Bir de o kadar para harcayıp Avrupa gruplarında varlık gösteremiyorsunuz o zaman o parayı harcamayın gibi bir şey demişti.

Bu arkadaşın abuk kontratlar konusunda Galatasaray'ın son örneği olmasını diliyorum. O yüzden FFP'siz döneme kadar Apo'yu dehlemiş olmak bizim için büyük bir görev.

Dik Avukat iyi bir hocadır.

Euronun 9 olduğu yerde Falcao gibi aldığı paranın 5te 1i katkı veren adamı tutmak da gerizekalılıktır, neyse.

tamamıyla sezonluk planlama yapıyoruz bu takımın 3 veya 5 yıllık bir planlama içinde olduğuna inanmıyorum hep ertesi sene bu adamdan nasıl kurtulacağız diye kara kara düşünmekten sıkıldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt